Όσναμπρουκ – Ζ. Πάουλι 1-1: Ένας Έλληνας σταμάτησε την πρωτοπόρο! (highlights)

Η ομάδα του Αμβούργου, μοναδική αήττητη της κατηγορίας, έδειχνε ότι θα είχε εύκολο έργο στην Κάτω Σαξονία, απέναντι σε ένα συγκρότημα που αγνοούσε τη νίκη οκτώ αγωνιστικές.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 8′, ο Χάρτελ εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ιρβάιν με το κεφάλι έγραψε το 0-1. Η Ζανκτ Πάουλι, είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ το α’ μέρος με τον Έγκεσταϊν, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι.

Στο β’ όμως, το σκηνικό άλλαξε, με την Όσναμπρουκ να πιέζει όλο και περισσότερο, και την φιλοξενούμενη

να έχει κλειστεί στα καρέ της σε πολλά σημεία του ματς. Η πιο ποιοτική Ζανκτ Πάουλι, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο 76′, όταν ο Χάρτελ βρέθηκε σε θέση βολής στη μικρή περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας Κουν του είπε «όχι».

Η Όσναμπρουκ πήρε θάρρος και στο 77′ έχασε επίσης τεράστια ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βάσιλ, να σώζει στην προσπάθεια του Κουιζάνς.

Η ομάδα του λιμανιού όμως δεν πήρε το μήνυμα και το πλήρωσε το 82′: ο Ένγκελχαρντ γύρισε από δεξιά, ο Κόντεχ έστρωσε στον Μακρίδη και ο Έλληνας ομογενής, που είχε μπει στο ματς στο 68′, εκτέλεσε από κοντά για το τελικό 1-1.

Ο 27χρονος Μακρίδης, με καταγωγή από τον Ξηροπόταμο Θεσσαλονίκης, αγωνίζεται στην Όσναμπρουκ από το καλοκαίρι, ως απόκτημα από την Γιαν Ρέγκενσμπουργκ και πέτυχε το πρώτο γκολ με τη νέα του ομάδα.

Ήταν αρκετό, ώστε η Όσναμπρουκ να φτάσει τους οκτώ πόντους και να συνεχίσει να ελπίζει. Η Ζ. Πάουλι, μπορεί να βρεθεί με συγκάτοικο στην κορυφή αύριο (Χόλσταϊν Κίελ) και έτσι δεν μπορεί να πανηγυρίσει για το 21ο σερί ματς χωρίς ήττα στη Β’ Γερμανίας.

Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του στόπερ Βίμαν, με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

Όσναμπρουκ (Κόσινατ): Κουν – Αϊντίνι, Τζιάμφι, Βίμαν, Κλάινχανζλ – Γκνάαζε, Κουιζάνς (90+4′ Ντιακιτέ), Τέσε (68′ Βουλφ) – Ρόριχ (53′ Κόντεχ), Νίμαν (68′ Μακρίδης), Ένγκελχαρντ.
Ζ. Πάουλι (Χούρτσελερ): Βάσιλ – Βαλ, Σμιθ, Μετς – Σάλιακας (81′ Σάλιακας), Ιρβάιν, Χάρτελ, Τρόι – Αφολάγιαν (68′ Μέτκαλφ), Έγκεσταϊν (68′ Αμενγίντο), Σάαντ (76′ Μαουρίντες).

Keywords
Τυχαία Θέματα