Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη

Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στην ΚωνσταντινούποληosinteliΠέμ, 03/25/2021 - 09:21

Στην έδρα της φορμαρισμένης Αναντολού Εφές δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός (19:30, Novasports2HD) για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Οι "πράσινοι" προέρχονται από την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο

ΟΑΚΑ, την οποία και θέλουν να αφήσουν πίσω και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Σαφώς το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο στην Κωνσταντινούπολη, καθώς θα βρουν απέναντι τους ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα, αυτή τη στιγμή, στη Euroleague.

Η Αναντολού Εφές μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ηττήθηκε στο Μόναχο από τη Μπάγερν, όμως στα τελευταία 13 παιχνίδια έχει πετύχει 11 νίκες. Ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τον τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς. Από την άλλη πλευρά, η Εφές δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά δεν θα έχει στον πάγκο της τον Εργκίν Αταμάν, καθώς τιμωρήθηκε για τις έντονες διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Anadolou Efes - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην έδρα της φορμαρισμένης Αναντολού Εφές δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός (19:30, Novasports2HD) για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 09:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα