Παναθηναϊκός: Κλίμα ευφορίας στους «πράσινους»

Πλέον υπάρχει ηρεμία, ικανοποίηση, αλλά και αισιοδοξία ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες στην συνέχεια. Τα πάντα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά για το “τριφύλλι”και αυτό φαίνεται “δια γυμνού οφθαλμού”.

Όλοι πιστεύουν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα ακόμα περισσότερο, καθώς θα επιστρέψουν μέχρι την επανέναρξη των πλέι οφ, ποδοσφαιριστές που αυτή την περίοδο δεν υπολόγιζε ο Φατίχ Τερίμ, λόγω τραυματισμού.

Ο τελευταίος, δίχως υπερβολή, έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών. Ο Μπερνάρ για παράδειγμα

, ο οποίος γνωρίζει ότι θα επιστρέψει στην Βραζιλία το καλοκαίρι, έχει μεταμορφωθεί σε ηγέτη. Σε κάθε παιχνίδι δίνει και την ψυχή του για την ομάδα και ξεχωρίζει. Είναι σταθερά καλός εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτελεί σημείο αναφοράς.

Τα ίδια ισχύουν για τον Αράο, τον Κώτσιρα και αρκετούς ακόμα παίκτες, οι οποίοι σε κάθε αγώνα ξεχωρίζουν. Για τον Κώτσιρα μάλιστα δεν αποκλείεται προσεχώς να γίνει κρούση για ανανέωση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές. Το ζητούμενο είναι πλέον στο διάστημα της διακοπής η ομάδα να διατηρηθεί στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κλίμα,panathinaikos, klima