ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση στον επαναληπτικό με Ντινάμο

Με προσήλωση στην τακτική προσέγγιση του επαναληπτικού με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) στην Τούμπα, για τους “16” του Europa Conference League διεξήχθη η σημερινή (12/3) προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Από αυτήν απουσίασαν οι εδώ και καιρό τραυματίες Γιάννης Μιχαηλίδης, Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Τρίτης (12/3)

ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. Το ευχάριστο για τον Ρασβάν Λουτσέσκου είναι ότι πέρα από τους γνωστούς τραυματίες, οι οποίοι ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα, δεν είχε άλλους απόντες.

Την Τετάρτη (13/3) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:15′, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ρασβάν Λουτσέσκου πριν από ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας, με τον Τόμας Κεντζιόρα να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της κροατικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα