Άρης: Αναβολή του φιλικού με την Μπότεφ Πλόβντιβ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα (12/3) την αναβολή της διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης με την Μπότεφ Πλόβντιβ, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η βουλγάρικη ομάδα δεν δέχτηκε να γίνει το παιχνίδι, που θα ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Τόσκο Μποζαντζίσκι, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς αυτή δεν εξυπηρετούσε τους φίλους της να μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη,

και ο αγώνας αναμένεται να οριστεί μελλοντικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι με την Botev Plovdiv, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 22 Μαρτίου (18:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβάλλεται”.

Από τη δική της πλευρά, η διοίκηση της Μπότεφ αναφέρει σε σχετική σημερινή ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Αγαπητοί φίλοι της ομάδας,

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη ποδοσφαιρική συνάντηση με τον Άρη στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” στη Θεσσαλονίκη, βασικός σκοπός της οποίας ήταν να αποτίσει φόρο τιμής στον αξέχαστο για όλους εμάς Tosko Bozadzhiyski, δεν θα πραγματοποιηθεί την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Αφορμή για αυτό είναι η αδυναμία των συνεργατών μας από τον Άρη να οργανώσουν τον αγώνα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, δηλαδή στις 23 Μαρτίου (Σάββατο).

Η προτεινόμενη επιλογή μετακίνησης της συνάντησης μια ημέρα νωρίτερα, στις 22 Μαρτίου (Παρασκευή), δεν είναι αποδεκτή για εμάς, καθώς με αυτό θα στερήσουμε από εσάς, τους υποστηρικτές μας, την ευκαιρία να αποδώσετε τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Tosco. Αναμένουμε να ορίσουμε νέα ημερομηνία με τους Έλληνες φίλους μας, για να ικανοποιήσουμε τόσο τους υποστηρικτές του Άρη, όσο και της Botev”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Αναβολή, Μπότεφ Πλόβντιβ,aris, anavoli, botef plovntiv