Παναθηναϊκός: Με αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Το παιχνίδι με τη Ρεν ανήκει στο παρελθόν και οι πράσινοι οφείλουν να το ξεχάσουν μαθαίνοντας από τα λάθη τους. Σημαντικό είναι τώρα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κηφισίας, μιας εξαιρετικής ομάδας, η οποία πρόσφατα, απέναντι στην ΑΕΚ, έδειξε ότι διαθέτει ικανότητες και ποιότητα.

Ο τίτλος συνήθως κρίνεται στις αναμετρήσεις απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες και αυτό το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός,

παραλίγο να πληρώσει την κακή του εμφάνιση, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αύριο στην Καισαριανή οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς να τρώνε σίδερα, ώστε να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο και να διατηρήσουν τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες τους.

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Στο αρχικό σχήμα αναμένονται ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στη Γαλλία. Ο Σέρβος προπονητής αύριο δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, αλλά και τον τιμωρημένο Αράο. Λογικά θα ξεκινήσει με τον Κώτσιρα στην ενδεκάδα και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση βασικού διεκδικεί και Μαντσίνι ενώ δεν αποκλείεται στα άκρα να ξεκινήσει τον Αϊτόρ, που χρειάζεται ματς, ώστε να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα