Παναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Στη σεζόν που διανύουμε η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα και στην έδρα της παραμένει αήττητη. Είναι εντυπωσιακό μάλιστα ότι στα τρία τελευταία ματς έχει ισάριθμες νίκες, στοιχεία που δείχνουν ότι είναι πολύ δυνατή σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Επί Γιοβάνοβιτς βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει επίπεδο και μπορεί να καθαρίζει παρόμοια παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή.

Ο Παναθηναϊκός

είναι αυτός που καίγεται για τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα θα έχει περισσότερο άγχος από τους κυανόλευκους. Οι νίκες στην επαρχία συνήθως δίνουν τίτλο και αυτό δε θα πρέπει να το ξεχνούν οι παίκτες του Τριφυλλιού. Για να περάσουν, ωστόσο, νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας χρειάζονται τρία πράγματα. Πάθος, τρέξιμο και μυαλό.

Χωρίς αυτά τα τρία συστατικά η ομάδα της Αθήνας είναι βέβαιο ότι θα τα βρει “μπαστούνια”. Από εκεί και ύστερα είναι πολύ θετικό που στον Παναθηναϊκό είναι όλοι προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και γνωρίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να συναντήσουν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως πάντα, έχει αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο παιχνιδιού των αντίπαλων, ενώ όλη η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με ευχάριστη έκπληξη τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Σλοβένος έχει πια βρει τα πατήματα του και αποτελεί μια ακόμη αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή των πράσινων.

Keywords
Τυχαία Θέματα