ΠΑΟΚ: Ανασυγκροτείται και βλέπει Ντιναμό με Σαμάτα

Καθώς η νέα σημαντική υποχρέωση είναι αμέσως μπροστά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από σήμερα (11/3) πνευματική και σωματική προετοιμασία γι’ αυτήν. Χρόνο δεν έχουν να μείνουν παραπάνω και να αναλύσουν περισσότερο τη χθεσινή (10/3) εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Ο επαναληπτικός για

τους “16” του Europa Conference League με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (14/3) απαιτεί απόλυτη προσήλωση.

Η επιχείρηση ανασύνταξη και προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” γι’ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση ξεκίνησε από σήμερα, με την προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα. Οι παίκτες που ήταν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο, αρχικά στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος κανονικά και ο Αλί Σαμάτα. Ο επιθετικός από την Τανζανία, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση από τον αγώνα με τη Λαμία στις αρχές του μήνα, ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου. Αντιθέτως, οι Ζοάν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε κι αυτός θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τρίτη (12/3) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα