ΠΑΟΚ: Ανέβασε ρυθμό ο Καντουρί

Μετά από δύο μήνες σχεδόν, ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε μόλις σήμερα (17/2) σε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης του ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά θα αρχίσει να υπολογίζεται για τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας από τον προπονητή του, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Θυμίζουμε ότι ο Μαροκινός μέσος του “Δικέφαλου” είχε τραυματιστεί στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Το πρόβλημα ήταν στα φτέρνα, όπου αποκόμισε οστικό οίδημα. Έκτοτε, έμεινε εκτός επίσημων αγώνων για όλο αυτό το διάστημα, επομένως περίπου δύο μήνες. Αν όντως ανεβάσει κι άλλο το ρυθμό του άμεσα, τότε σύντομα θα επανέλθει στην ενεργό δράση.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Δύο μέρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος κορυφώνεται. Η Παρασκευή (17.02) ήταν ημέρα τακτικής προσέγγισης της μάχης κόντρα στην ΑΕΚ.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που μέσα από διάφορες ασκήσεις έδειξε στους παίκτες το πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν εξειδικευμένα ατομικά ασκησιολόγια.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, οι Νίκολας Κουαλιάτα έκανε ατομικό, ο Λευτέρης Λύρατζης κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έτρεξαν στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα