ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Κ. Κυριάκου για τη συμφωνία με τον Λουτσέσκου (photo)

Μια σημαντικότατη είδηση περίμενε τον ΠΑΟΚ και τους φίλους του ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε σε συμφωνία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την επέκταση της συνεργασίας του Ρουμάνου τεχνικού με την ομάδα του “Δικεφάλου”.

Δεν είναι λίγες οι δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Λουτσέσκου στις οποίες αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια και για την ομάδα, για τον ΠΑΟΚ

και το πώς νιώθει όντας μέλος αυτής της οικογένειας, με πλέον πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει σε μέσο της πατρίδας του μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Σε όλο το διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, τόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης όπως επίσης και κατά της δεύτερης θητείας του, ένα από τα πρόσωπα που είναι πιο κοντά στον Ρουμάνο τεχνικό από κάθε άλλον είναι ο Κυριάκος Κυριάκος.

Το παλαιότερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού οργανισμού του “Δικεφάλου” και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ μάλιστα είναι αυτό που έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του κ. Λουτσέσκου στην Τούμπα μετά από τη θητεία του στην Αλ Χιλάλ.

Είναι αυτός που μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη περνούν τις περισσότερες ώρες μαζί του, πραγματοποιούν τις περισσότερες συζητήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα πριν αλλά και μετά από κάθε ματς του Ράζβαν Λουτσέσκου να συζητά με τον Κυριάκο Κυριάκο κατά την προθέρμανση ή κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του εκάστοτε γηπέδου.

Έτσι λοιπόν, λίγη ώρα μετά την ενημέρωση για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Κυριάκος Κυριάκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε μια εικόνα του με τον Ρουμάνο τεχνικό από τη φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ με εικονίδιο που παραπέμπει σε… στρατιωτικό χαιρετισμό καθώς το παρατσούκλι του 54χρονου προπονητή που απέκτησε στον ΠΑΟΚ είναι “Στρατηγός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα