ΠΑΟΚ Β-Νίκη Βόλου 4-0: Άνετη επικράτηση, χωρίς αντίκρισμα

Άνετη νίκη και με ευρύ σκορ, 4-0, πέτυχε σήμερα (11/3) ο ΠΑΟΚ Β επί της Νίκης Βόλου, στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Ωστόσο, λόγω της ισοπαλίας του Μακεδονικού με την ΑΕΚ Β (0-0), οι “ασπρόμαυροι” θα συνεχίσουν πλέον στα πλέι άουτ και όχι στα πλέι οφ της κατηγορίας.

Ιδανικά άρχισε το ματς για τον ΠΑΟΚ

Β, καθώς ουσιαστικά στην πρώτη φάση, ο Κανίς έκανε σέντρα σουτ και ο Δαρέλας από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Απουσίασαν οι μεγάλες φάσεις στην πορεία του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ Β να διαχειρίζεται την κατάσταση και τη Νίκη Βόλου να προσπαθεί να ισοφαρίσει, δίχως, όμως, αξιώσεις.

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ Β, με την πίεση να αποδίδει στο 55′, όταν μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Κανίς, ο Φίλων έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 2-0. Στο 86′ διευρύνθηκε το σκορ με το σουτ του Σαποβάλοφ και τέλος, στις καθυστερήσεις, ο Μπράντονιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μετά από την ασίστ του Τσίκου, κι αφού είχε προηγηθεί δοκάρι από τον Πανίδη.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας (59′ Κιτσάκης), Γιαξής, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ (76′ Τσίκος), Σπυράκος, Γκούμας (38′ Πανίδης), Δαρέλας (79′ Μπράντονιτς), Κανίς (76′ Σαποβάλοφ)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κραβαρίτης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπάλλας (68′ Βουκελάτος)

Keywords
Τυχαία Θέματα