ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-1: Καταδικαστική ήττα (highlights)

Με το… ενάμισι πόδι στη Super League 2 βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα και την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, χάρις το τέρμα του Ατιένθα στο 90’3. Οι Ηπειρώτες ήθελαν μόνο τη νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή, αλλά δεν τα κατάφεραν, συνεχίζουν τελυταίοι με 19 βαθμούς και μόνο με θαύμα θα μείνουν στην κατηγορία. Από τη δική τους πλευρά οι Αρκάδες πήραν το τρίποντο και «έπιασαν» τον Ατρόμητο στην πρώτη θέση των Playouts με 34.

Ανώτερος χωρίς γκολ
ο ΠΑΣ

Καλύτερα μπήκε στο ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος απείλησε μόλις στο 2’ με το σουτ του Ροσάλες να περνά έξω από τα δοκάρια του Τσιφτσή. Οι γηπεδούχοι πίεζαν τον Αστέρα Τρίπολης στην προσπάθειά τους να ανοίξουν το σκορ και ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν φάσεις στην αναμέτρηση. Στο 15’ η κεφαλιά του Παντελάκη έφυγε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και εκείνη του Κιάκου ένα λεπτό μετά. Οκτώ λεπτά μετά ήταν η σειρά των Κόντε-Παμλίδη να φτάσουν κοντά στο 1-0, όμως ο Λύρατζης ήταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Τελευταία και μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου και πάλι για τους Ηπειρώτες, με τον Τσιφτσή να δείχνει τα αντανακλαστικά του στην προσπάθεια του Ροσάλες! Εννιά-μία ήταν οι τελικές στην ανάπαυλα, με τη μοναδική των Αρκάδων στο 45+1’ από τον Γιαμπλόνσκι να φεύγει άουτ.

Βελτιωμένος Αστέρας, νίκησε και… καταδίκασε τον ΠΑΣ

Δίχως ρυθμό μπήκαν οι δύο ομάδες μετά το 45λεπτο, με τον μεν ΠΑΣ Γιάννινα να δείχνει αγχωμένος και τον δε Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, μετά και την κακή του εμφάνιση ως εκείνο το σημείο. Ύστερα από ένα… άνομβρο 20λεπτο, έλαβε χώρα η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 66’ οι Αρκάδες προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά ο Σομποτσίνσκι σταμάτησε τον Καλτσά. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γιαμπλόνσκι σούταρε, με τον Νάγκι να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Η κλεψύδρα… άδειαζε για τους γηπεδούχους, μην μπορώντας να δημιουργήσουν ευκαιρία για το πολυπόθητο γκολ που θα τους έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής. Και παρά την προσπάθειά τους αυτός που σκόραρε τελικά ήταν ο Αστέρας, με τον Ατιένθα στο 90+3′ να δίνει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η ταυτότητα του ματς:

4η αγωνιστική Playouts Stoiximan Super League

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Γκάμαρης

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Νιδριώτης

4ος: Πολυχρόνης

VAR: Κατοίκος. AVAR: Καραγκιζόπουλος

Σκόρερ: 90+3′ Ατιένθα

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι – Σόρια, Σομποτσίνσκι, Παντελάκης, Κιάκος – Καραχάλιος, Τζίνο (60’ Λεό), Ροσάλες (66’ Ριένστρα), Ροσέρο (60’ Ντεμίρ) – Παμλίδης (66’ Τζίμας), Κόντε.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι (90’ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (63’ Γκος) – Καλτσάς (70’ Ζουγλής), Παλάσιος (46’ Μπαρτόλο), Ρεγκίς – Μιριτέλο (90’ Μάντζης).

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Καταδικαστική,pas giannina-asteras tripolis 0-1, katadikastiki