Πάτησε Αθήνα ο Ακαϊντίν: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να έρθω στον Παναθηναϊκό» (video)

Ο Σαμέτ Ακαϊντί πάτησε Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01)! Ο 29χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του από τη Φενέρμπαχτσε στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με την τουρκική ομάδα και ο Ακαϊντί θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι

με τη μορφή δανεισμού στο «τριφύλλι».

Οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, με τον ποδοσφαιριστή να υπγράφει το νέο του συμβόλαιο στη συνέχεια για να ενσωματωθεί στις «πράσινες» προπονήσεις από την Δευτέρα (15/01).

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, ο Τούρκος στόπερ ανέφερε: «Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο. Όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δεχτώ. Είναι σημαντικό ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω.

Ο άλλος λόγος είναι ότι ακολουθεί το Euro 2024 και θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσεω να πάω στο Euro το καλοκαίρι».

Για το αν μίλησε με κάποιον για τον Παναθηναϊκό: «Με τον Αράο πέρυσι ήμασταν συμπαίκτες και μου είπα κάποια πράγματα. Είδα αγώνες και είδα ότι και οι οπαδοί είναι πολύ καλοί. Έχω ενθουσιαστεί και ανυπομονώ να παίξω».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, ακόμα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η απόφαση αυτή είναι του προπονητή. Εγώ είναι έτοιμος όταν μου ζητηθεί και θα δώσω τα πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα