Πρόγνωση Κολυδά: Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες από το Σάββατο – Πού θα χτυπήσει

Μία μίνι κακοκαιρία αναμένεται να διακόψει τον μέχρι τώρα καλό καιρό που επικρατεί. Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τον Θ. Κολυδά θα ξεκινήσουν από το Σάββατο.

Μέχρι και την Παρασκευή πάντως ο καιρός θα είναι πολύ καλός, με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά -για την εποχή- επίπεδα, κοντά στους 25-27 βαθμούς.

Όμως, από αύριο Τετάρτη το απόγευμα στα βόρεια θα ξεκινήσει μια πρόσκαιρη αλλαγή με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και αργότερα σε περιοχές της Μακεδονίας και την Θράκης.

Από

την Πέμπτη ο καιρός θα κρυώσει.

Ένα αξιόλογο καιρικό σύστημα με πολλές καταιγίδες αναμένεται το Σάββατο στα δυτικά. Ο Θοδωρής Κολυδάς, σε σημερινή του ανάρτηση, αναφέρει χαρσκτηριστικά:

“Μπορεί για τα ανατολικά ηπειρωτικά οι #βροχές να είναι μειωμένες , όμως στη Δυτική τη Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο ( #καιρόςτουΠ ) , υπάρχει η προοπτική για ικανοποιητικές βροχές , πάνω από τις κανονικές τιμές κατά 20 με 50mm”.

O ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !
Μπορεί για τα ανατολικά ηπειρωτικά οι #βροχές να είναι μειωμένες , όμως στη Δυτική τη Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο ( #καιρόςτουΠ ) , υπάρχει η προοπτική για ικανοποιητικές βροχές , πάνω από τις κανονικές τιμές κατά 20 με 50mm. pic.twitter.com/E3HH5Jvpfm

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) November 7, 2023

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα