Ρεάλ Μαδρ. – Λας Πάλμας 2-0: Η λύση από τον “ξεχασμένο” Ντίαθ

Λύγισε τον Βάλες στις καθυστερήσεις

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια πολιορκία της Ρεάλ Μαδρίτης στην εστία του τερματοφύλακα Βάλες ο οποίος είχε απαντήσεις σε όλα.

Μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις έκανε οκτώ αποκρούσεις σε προσπάθειες των μαδριλένων για γκολ και ήταν ο ήρωας αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μπραχίμ Ντίαθ, στο βασικό σχήμα της Ρεάλ μετά από σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια, κατάφερε να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα στους μαδριλένους πριν το ημίχρονο (45+3).

Γρήγορο
2-0 και τέλος

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Χοσέλου με κεφαλιά στην πρώτη καλή φάση της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 (54′) και η Λας Πάλμας είχε πολύ δύσκολο έργο.

Είχε μια καλή στιγμή με τον Βιέρα (72′) που μπλόκαρε ο Κέπα και τίποτε άλλο. Πλέον μετράει 40 ματς στην ιστορία της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και δεν έχει νικήσει ποτέ.

Στα ενδιαφέροντα του αγώνα η επιστροφή του Βίνι μετά από 33 ημέρες στα γήπεδα για τα τελευταία 40 λεπτά του αγώνα και φυσικά το πρώτο γκολ του Μπραχίμ Ντίαθ μετά από τεσσεράμισι χρόνια με την φανέλα των μαδριλένων.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα – Νάτσο, Ρούντιγκερ, Άλαμπα (41′ Βάσκεθ), Μεντί (77′ Φραν Γκαρθία) – Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (77′ Κρόος), Ντίαθ (57′ Θεμπάγιος) – Ροντρύγκο, Χοσέλου (57′ Βίνι)

Λας Πάλμας: Βαλες – Αραούχο, Κόκο, Κουρμπέλο, Σίνκραβεν (46′ Σ. Κάρδονα) – Εμφουλού (46′ Κίριαν), Χάβι Μουνιόθ (77′ Λοϊοντίς), Βιέρα (77′ Περόνε) – Μουνίρ, Ερέρα, Κάμπα (57′ Μάρβιν)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρ, – Λας Πάλμας 2-0, “ξεχασμένο” Ντίαθ,real madr, – las palmas 2-0, “xechasmeno” ntiath