Ρέιντζερς-Σέλτικ 3-3: Έσωσε το βαθμό με γκολάρα στις καθυστερήσεις (highlights)

«Μυθικό» παιχνίδι στο «Άιμπροξ» με φοβερό γκολ του Ματόντο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας για τη Ρέιντζερς στο «old firm» κόντρα στη Σέλτικ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στα 22 δευτερόλεπτα με τυχερό γκολ του Μαέντα. Στην προσπάθεια του Ταβερνιέ να απομακρύνει, η μπάλα κόντραρε στον Ιάπωνα και κατέληξε στα δίχτυα. Οι «Κέλτες» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 34′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «α λα Πανένκα».

Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε

ο Ταβερνιέ στο 55′, ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Το παιχνίδι ανέπτυξε φανταστικό ρυθμό και ο Ντέσερς ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από παρέμβαση του VAR όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ. Στο 86′ ο Σίμα παρέλαβε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε άψογα τον Μπάτλαντ και ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ στην ομάδα του. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ρότζερς θα έφευγε με ένα σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη για τοι πρωτάθλημα. Ωστόσο στο 90+3′ ένα φανταστικό τέρμα του Ματόντο με πλασέ στην απέναντι γωνία του Χαρτ «έγραψε» το τελικό 3-3.

Η Ρέιντζερς έσωσε την παρτίδα στο φινάλε και δεν άφησε την «αιώνια» αντίπαλο να ξεφύγει στη βαθμολογία. Με παιχνίδι λιγότερο πορεύεται προς το παρόν στη δεύτερη θέση με 74 βαθμούς, στο -1 από την πρωτοπόρο Σέλτικ, μία «στροφή» πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Scottish Premiership.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρέιντζερς (Κλεμέν): Μπάτλαντ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Στέρλινγκ, Ντιομαντέ, Λάντσραμ, Ράιτ, Λόρενς, Σίλβα, Ντέσερς

Σέλτικ (Ρότζερς): Χαρτ, Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ρίλει, Ιβάτα, Χατάτε, Κιούν, Μαέντα, Φουρουχάσι

Keywords
Τυχαία Θέματα