Ροντινέι: “Συζητήσαμε τα λάθη κόντρα στον ΠΑΟΚ – Σημαντικό το ματς με τη Γουέστ Χαμ”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ροντινέι εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ και μίλησε τόσο για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και την αντίδραση των “ερυθρόλευκων”, όσο και για τη σημασία που έχει για την ομάδα του το ματς με τα “Σφυριά”.

Αναλυτικά

όσα ανέφερε ο Ροντινέι:

Για το συναίσθημα που επικρατεί στα αποδυτήρια:

“Ξέρουμε πραγματικά πως η βραδιά με τον ΠΑΟΚ ήταν άσχημη για την ομάδα μας, όμως έχουν περάσει μέρες και έχουμε προσπαθήσει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό το ματς, καθώς είναι διαφορετική διοργάνωση. Έχουμε συζητήσει τα λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στη Γουέστ Χαμ, καθώς πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς σε διαφορετική διοργάνωση”.

Για το ματς με τη Γουέστ Χαμ:

“Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο ακολουθώντας το πλάνο μας. Έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση και μια ωραία βραδιά για τον ολυμπιακό. Έχουμε διάθεση να δείξουμε τα χαρακτηριστικά μας. Μιλάμε μεταξύ μας και με τον προπονητή, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να έχουμε συγκέντρωση απ’ την αρχή ως το τέλος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα