Σάστρε: «Κρίσιμο γκολ, που θα μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα»

Μεταξύ άλλων ο Σάστρε δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά ότι δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα ενωμένη και ότι φτάσαμε στη νίκη (με ανατροπή)».

Για το αν αυτό είναι ο ΠΑΟΚ: «Στις δύσκολες στιγμές η ατμόσφαιρα βοηθάει στο να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και η Τούμπα το κατάφερε αυτό απόψε. Μας έδωσε τον παλμό και την ενέργεια για να επιστρέψουμε και να πάρουμε

τη νίκη. Τους την αφιερώνουμε».

Για τις αλλαγές του Λουτσέσκου και τη δική του είσοδο μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου:«Αυτός είναι ο προπονητής και ξέρει καλύτερα. Από την πλευρά μου ήμουν διαθέσιμος όπως πάντα. Εγώ θέλω να βοηθάω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το νικητήριο γκολ του και τη σύγκρισή του με εκείνο του Παναθηναϊκού: «Το αποψινό ήταν πιο δύσκολο. Και φυσικά, για το τι μας δίνει εν όψει της συνέχειας και είναι πιο κρίσιμο γιατί μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τα κενά διαστήματα του ΠΑΟΚ: «Τα ματς στα Playoffs είναι όλα δύσκολα, ειδικά τα εκτός έδρας. Με την ενέργεια του κόσμου και την υποστήριξή του, καταφέραμε απόψε να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη».

Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στην οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Θα απολαύσουμε τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά τη διακοπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα