Madrid Open: Μεσημέρι Δευτέρας η μάχη της Σάκκαρη με τη Χαντάντ Μάια

H Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στο πρώτο παιχνίδι του Stadium 3 (12:00 GR) με την Ελληνίδα τενίστρια και περσινή ημιφιναλίστ να στοχεύει στην πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά και στην πρώτη νίκη της απέναντι στην Βραζιλιάνα κόντρα στην οποία μετράει τρείς ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την πιο πρόσφατη να ειναι εκείνη στο γραδίσι του Νότιγχαμ το 2022. 

Στο κεντρικό court το πρόγραμμα θα ανοίξει (12:00 GR) με το παιχνίδι της Ονς Ζαμπέρ κόντρα στην Γέλενα Οσταπένκο, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει αυτό της Ίγκα Σφιόντεκ

απέναντι στην Σάρα Σορίβες Τόρμο, με τη νικήτρια να παίζει στα προημιτελικά είτε με τη Σάκκαρη, είτε με την Μάια.

Στις 17:00 GR θα μπει στο court ο Ράφα Ναδάλ, με τον 37χρονο Ισπανό να αντιμετωπίζει τον Πέδρο Κατσίν με στόχο την πρόκριση στους “16”, ενώ στις 21:00 GR ο Γιάνικ Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον Πάβελ Κοτόφ. 

Σημαντικά παιχνίδια και στο Arantxa Sanchez Stadium με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ να ανοιγει την αυλαία (12:00 GR) κόντρα στον Μπεν Σέλτον, ενώ στη συνέχεια ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα αγωνιστεί απέναντι στον Σεμπάστιαν Κόρντα. 

Στις 17:00 GR έχουμε την αναμέτρηση της Κόρι Γκοφ με την Μάντισον Κις, με το πρόγραμμα του δεύτερου μεγαλύτερου court να συμπληρώνεται με τις αναμετρήσεις Έλενα Ριμπάκινα – Σάρα Μπέλιεκ και Κάρεν Χατσάνοφ – Φλάβιο Κομπόλι. 

Στο Stadium 3, εκτός από την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Μάια, στις 14:00 GR ο Γίρι Λεχέτσκα θα αντιμετωπίσει τον Τιάγκο Μοντέιρο, ενώ λίγο αργότερο ο Κάσπερ Ρουντ θα παίξει απέναντι στον Κάμερον Νόρι. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Μεσημέρι Δευτέρας η μάχη της Σάκκαρη με τη Χαντάντ Μάια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Μεσημέρι Δευτέρας, Σάκκαρη, Χαντάντ Μάια,Madrid Open, mesimeri defteras, sakkari, chantant maia