«Μπηχτή» Λουτσέσκου για ΑΕΚ – Τι είπε για την ένταση με Αλμέιδα στο φινάλε

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ και έβαλε ξανά «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει για όλα όσα έγιναν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στην Cosmote TV τόνισε πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, ενώ έριξε και «κεραυνό» για τους «κιτρινόμαυρους»,

σημειώνοντας πως πέτυχαν μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα που τη βοηθάνε όλοι.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για την ένταση που δημιουργήθηκε μετά το σφύριγμα της λήξης με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα, με τον ίδιο να σημειώνει πως αφού έδωσε το χέρι του στον Αργεντινό, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

«Ήταν ένα ποδοσφαιρικό σόου στο γήπεδο. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της σεζόν, με πολλές μάχες, ένταση, όμορφες στιγμές, ευκαιρίες, ανατροπές στο σκορ. Δεν τα παρατάμε αυτό και το αποδείξαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα και γενικότερα από τη σεζόν που διανύουμε, που είναι φανταστική, αλλά και περίπλοκη για εμάς. Είναι ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλους», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ενώ αναφορικά με την μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε στο φινάλε, είπε πως: «Έδωσα το χέρι μου στον Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα και πήγα στο γραφείο μου να χαλαρώσω. Δεν είδα κάτι. Ίσως να υπήρχε μια ένταση που συμβαίνει συνήθως».

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα