Σοκ και οριστική διακοπή στο Γρανάδα-Μπιλμπάο: Απεβίωσε οπαδός στις κερκίδες

Στην οριστική διακοπή οδηγήθηκε το Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, μιας και ένας 70χρονος κατέρρευσε και εν τέλει άφησε την τελευταία του πνοή στις κερκίδες.

Όπως έγινε γνωστό οι γιατροί των δύο ομάδων έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν ζωντανό, όμως παρά τη μάχη που έδωσε, «έφυγε» από τη ζωή.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω από τον επίσημο λογαριασμό των φιλοξενούμενων στα Social Media, που έστειλαν και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι δύο ομάδες αποφάσισαν να

διακόψουν την αναμέτρηση…

@LaLiga y ambos clubes se han puesto de acuerdo para suspender el partido por el fallecimiento del aficionado en Los Cármenes.

El Athletic Club lamenta profundamente el suceso y manda un mensaje de ánimo a sus familiares.#GranadaAthletic #AthleticClub

— Athletic Club (@AthleticClub) December 10, 2023

Σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, ο απινιδωτής έκανε πάνω από 10 λεπτά για να φτάσει στο σημείο που είχε καταρρεύσει ο άτυχος άντρας.

Μάλιστα δεν ήταν σε κατάσταση για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και όλες οι ιατρικές ενέργειες έλαβαν χώρα στις κερκίδες.

Βάσει των μαρτυριών που μεταφέρει και η ιστοσελίδα «granadahoy.com», δώδεκα άτομα προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν…

Keywords
Τυχαία Θέματα