Σοκαριστικός Μπαράκ: «Κινδύνεψα να πάθω το ίδιο με τον Έρικσεν»

O Αντονίν Μπαράκ της Φιορεντίνα παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική «Gazzetta dello sport» και αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον ίδιο. 

Επιπλέον, μίλησε για την απογοήτευση του όταν χάλασε η μεταγραφή του στην Νάπολι το καλοκαίρι του 2022, αφού η ιταλική ομάδα επέλεξε τον Εντομπελέ στην θέση του. 

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος αναφέρει : «Έμοιαζε κάτι το απλό και όμως εξελίχτηκε σε αμφοτερόπλευρη πνευμονία, με συλλογή

στους πνεύμονες μέχρι το περικάρδιο. Μπήκα στο νοσοκομείο και έμεινα για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, θα μπορούσα να είχα καταλήξει όπως ο Έρικσεν που ένιωσε αδιαθεσία εντός γηπέδου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Euro».

Στην συνέχεια προσθέτει : «Στο φινάλε της τέλος 2021-22 σχεδόν είχε κλείσει το deal με την Νάπολι, όμως καθυστέρησαν την πώληση του Φαμπιάν Ρουίθ, στη θέση του οποίου θα πήγαινα. Τελικά, δέχτηκαν πρόταση να πάρουν σχεδόν δωρεάν τον Εντομπελέ από την Τότεναμ.
Τότε ήμουν πολύ θυμωμένος, αλλά εκ των υστέρων δεν τους κατηγορώ καθόλου που διάλεξαν αυτόν τον δρόμο. Η Φιορεντίνα ήταν το μεγαλύτερο άλμα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα