Σολάνκι: Χρονιά καριέρας με γκολ στο «Όλντ Τράφορντ» και η σύνδεση με… Τεντόγλου! (videos)

Χρονιά καριέρας κάνει φέτος ο Ντομινίκ Σολάνκι, ο οποίος σε 16 συμμετοχές στην εφετινή Premier League με την Μπόρνμουθ έχει οκτώ γκολ. Τελευταίο του… θύμα μάλιστα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», στο πέρασμα της ομάδας του με 3-0 από το «θέατρο των ονείρων»!

Αξιοσημείωτο της πορείας του την αγωνιστική περίοδο 2023-24 είναι ότι θέλει μόνο ένα τέρμα ακόμη για να φτάσει όσα είχε στις πρώτες του τρεις

σεζόν στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, πριν την εφετινή χρονιά μετρούσε 75 ματς και 9 γκολ! Όπως όμως φαίνεται, αυτή θα ισοφαριστεί και θα ξεπεραστεί εύκολα…

Αλλά το θέμα μας δεν είναι μόνο η εξαιρετική του πορεία ως τώρα φέτος, που έχει φέρει και την Μπόρνμουθ στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και το τι συνδέει τον 26χρονο στράικερ με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Σε κάθε του γκολ ο έμπειρος άσος το γιορτάζει με διαφορετικό τρόπο, αλλά πάντα δείχνει την αγάπη του για τα… anime!

Με ανάρτηση του το «ESPN UK», παρουσιάζει σαν ποιους έχει πανηγυρίσει ο Σολάνκι, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία σε δύο εκ των ιαπωνικών σειρών, του Naruto και του One Piece.

View this post on Instagram

A post shared by ESPN UK (@espnuk)

Το τελευταίο μάλιστα είναι μεγάλη αγάπη και του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχε μπει στο γήπεδο με το «Gear Second» του ήρωα της σειράς, Λούφι, πριν πάρει το χρυσό.

Ανάλογη εικόνα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου στη Βουδαπέστη, όπου αυτή τη φορά έκανε το «Gear Fifth».

Και όπως είναι λογικό, οι δυο τους θα συνεχίζουν να πανηγυρίζουν με τον ίδιο τρόπο…

Keywords
Τυχαία Θέματα