Στο Τορίνο το Σοσιεδάδ - Μαν. Γιουνάιτεντ

Στο Τορίνο το Σοσιεδάδ - Μαν. ΓιουνάιτεντgliorisΤρί, 02/09/2021 - 21:25

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω Covid-19 που απαγορεύουν την είσοδο στην Ισπανία ατόμων που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, οδήγησε στη διεξαγωγή της αναμέτρησης για τη φάση των "32" στο Europa League ανάμεσα στην ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ και την αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ουδέτερο γήπεδο. 

Η ΟΥΕΦΑ

κατέληξε στο γήπεδο της Γιουβέντους, χωρίς να προκύψει αλλαγή στην ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. 

«Η UEFA θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη στενή συνεργασία και τη βοήθειά τους στην εξεύρεση λύσης στο εν λόγω πρόβλημα, καθώς και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη Γιουβέντους για την υποστήριξή τους και την αποδοχή να φιλοξενήσουν τον αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.   

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Sociedad - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Sociedad ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ως έδρα της αναμέτρησης Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το γήπεδο της Γιουβέντους. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 21:25 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα