Θεσσαλονίκη: Μετατράπηκε σε… αρχηγείο της CIA το δημαρχείο για τις ανάγκες της ταινίας “The Bricklayer” [εικόνες]

Σε…. “στρατηγείο” της CIA έχει μετατραπεί το δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας “The Bricklayer”, που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται σήμερα σε εσωτερικό χώρο και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκε το δημαρχείο της πόλης προκειμένου να στεγάσει το “αρχηγείο της CIA”.

Όπως αναφέρει το thestival, οι “πράκτορες της CIA” εργάζονται

στα γραφεία της υπηρεσίας τους για τα γυρίσματα του “The Bricklayer”. Συνολικά, 70 βοηθητικοί ηθοποιοί συμμετέχουν στις σκηνές που θα γυριστούν εντός του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση της ταινίας

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”. Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Aaron Eckhart και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Nina Dobrev.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα