Το Battlefield V δεν πουλάει

Λίγοι το αγοράζουν...

Έχοντας κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, το Battlefield V έχει πουλήσει λιγότερα από τα μισά αντίτυπα που πούλησε το Battlefield I σε τρεις μέρες.

Σε περίπτωση μάλιστα που είχατε αγοράσει το Deluxe Edition ή είχατε γίνει μέλος του Origin Access Premier, το παιχνίδι θα βρισκόταν στα χέρια

σας από τις 15 Νοεμβρίου.

Παρά το γεγονός όμως ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν το digital content τίποτε από τα παραπάνω δεν κατάφερε να δώσει στο παιχνίδι την απαραίτητη ώθηση.

Σύμφωνα με το Eurogamer, αυτό οφείλεται κυρίως στην προβληματική beta αλλά και στις αναβολές που πήρε η επίσημη κυκλοφορία του. Επίσης το Battle Royale, που είχε υποσχεθεί η εταιρεία, δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι τον Μάρτιο του 19.

Δυστυχώς το Battlefield V, στην προσπάθεια του να διαφοροποιηθεί από το Battlefield I δεν κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceBattlefield V ReviewΤο Battlefield V θα κυκλοφορήσει χωρίς MicrotransactionsBattlefield 5: Νέο campaign mission μας τοποθετεί στο 'αντίπαλο' στρατόπεδο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα