Τσέλσι: Φτάσαμε Γενάρη κι έχουμε ακόμα γεμάτο “απουσιολόγιο”

Μετά το πέρας του πρώτου μισού της σεζόν, τα πράγματα δεν είναι καλά για την Τσέλσι. Βρίσκονται στην δέκατη θέση του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς, παρουσιάζοντας τεράστια αστάθεια κατά την διάρκεια της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχουν πετύχει τόσες νίκες όσες και ήττες (8 νίκες-8 ήττες).

Φυσικά, πρώτος λόγος της πορείας των «βασιλικών μπλε» της φετινή σεζόν αποτελεί η ανομοιογένεια και η ανισορροπία του υπάρχοντος ρόστερ. Αλλά θα ήταν άδικο να μην λάβουμε υπόψη και την ατυχία της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όσον αφορά το κομμάτι των

τραυματισμών.

Φέτος η Τσέλσι έχει δει τη μισή της ομάδα μέσα στη χρονιά να ταλαιπωρείται από προβλήματα, ενώ αυτή τη στιγμή 7 ποδοσφαιριστές της παραμένουν στα «πιτς». Πρόκειται για τους Σάντσεζ, Κουκουρέγια, Τζέιμς, Ενκουνκού, Λέσλει, Φοφάνα και Τσαλόμπα. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα δεν έχουν αγωνιστεί λεπτό φέτος.

Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα, με την Τσέλσι να έχει δεδομένα το ταλέντο να προοδεύσει και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσει τίτλους και τρόπαια. Αν φυσικά καταφέρει να έχει υγεία στα αποδυτήριά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα