Τζαγκόεφ: «Θέλω μόνο νίκες»

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την απόφαση του να πει το «ναι» στη Λαμία: «Πρώτα από είναι ο παλιός μου φίλος Ζόραν Τόσιτς. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα εξέταζα καν το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα. Αλλά πέρα από όλα αυτά μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα σαν χώρα και ο καιρός της. Επίσης μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός που υπάρχει

στη Super League. Έχω ξανά έρθει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να παίξω με ελληνικές ομάδες, όπως επίσης και με την εθνική Ρωσίας, κόντρα στην Ελλάδα. Θα δώσω το 100% για να προσφέρω τα πάντα στη Λαμία».

Για τις στιγμές της καριέρας του που θυμάται: «Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν το 2012 αναδείχθηκα ο καλύτερος επιθετικός με την εθνική Ρωσίας. Τότε κατάλαβα πως εξελίχθηκα σαν παίκτης. Επίσης μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα, είναι η συμμετοχή του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τέλος, ο Τζαγκόεφ ευχαρίστησε όσους τον υποδέχθηκαν στη Λαμία: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε και με υποδέχθηκε, τον πρόεδρο και τον μάνατζερ μου. Όλοι αυτοί με έκαναν να νιώθω ήδη μέλος της Λαμίας, σαν να ήρθα σε μια οικογένεια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς που μου ετοίμασαν μια τόσο θερμή υποδοχή σήμερα και δίνω υπόσχεση σε όλους πως ήρθα με τη νοοτροπία του νικητή. Θέλω μόνο νίκες και θα δώσω το 100% μου για να το πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζαγκόεφ, Θέλω,tzagkoef, thelo