Τζόλης: “Όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ”

Τζόλης: “Όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ”tnalΣάβ, 03/27/2021 - 12:32

Ο Χρήστος Τζόλης τόνισε πως είναι ένα από τα μεγάλα του όνειρα να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ισπανία και τόνισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δίνει αυτοπεποίθηση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εν όψει της συνέχειας. 

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου,

εν όψει του φιλικού αγώνα με την Ονδούρα: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο βελτίωσε περισσότερο το κλίμα. Είχαμε και πριν καλό κλίμα, απλά τώρα το έκανε ακόμα καλύτερο. Το πανηγυρίσαμε για λίγο, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στα  επόμενα παιχνίδια”.

Στη συνέχεια, ο Τζόλης τόνισε για το αν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφαίρεσε ένα βάρος από τις πλάτες των διεθνών: “Βγάζει βάρος το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο ματς με τη Γεωργία. Η Ισπανία είναι το φαβορί του ομίλου και ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα”.

Όσον αφορά στο τι έχει μάθει από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο Τζόλης δήλωσε: “Έχω μάθει αρκετά πράγματα από τον προπονητή μας. Έχω μάθει πως να αμύνομαι, κάτι που με έχει βοηθήσει και στην ομάδα που αγωνίζομαι. Με την Ισπανία φάνηκε και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο όνειρό του για συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο με την εθνική: “Από μικρός είχα όνειρο να παίξω στο μουντιάλ. Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Έχουμε τις προϋποθέσεις για να το πετύχουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Χρήστος Τζόλης τόνισε πως είναι ένα από τα μεγάλα του όνειρα να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Article publish on Σάβ, 03/27/2021 - 12:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα