Βρισιές και όχι μόνο θα μοιράζει η Alexa με τη φωνή του Samuel L. Jackson

"I Have Had It With These Motherf*cking Snakes On This Motherf*cking Plane!"

Η Alexa, η εικονική βοηθός της Amazon, θα ακούγεται λίγο πιο... "εξοργισμένη" μετά την ανακοίνωση πως ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και fan

favorite, Samuel L. Jackson, θα δανείσει τη φωνή του σε νέο voice pack που θα κατέχει το AI πρόγραμμα.

Η Amazon είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος πως θα υπάρχουν περισσότερες φωνές "που ακούγονται φυσικές" στις συσκευές της Alexa, χάρη σε ένα νέο λογισμικό που μετατρέπει το κείμενο σε ομιλία. Χρησιμοποιώντας και κατανοώντας βαθιά τη νέα τεχνολογία, η Alexa θα μπορεί να ακούγεται περισσότερο σαν άνθρωπος κι ακόμα να μιμείται πραγματικές φωνές, ξεκινώντας με τη χαρακτηριστική φωνή του Samuel L. Jackson.

Η φωνή του ηθοποιού λοιπόν θα είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες αστεία, ενημερώσεις για τον καιρό, να βοηθάει με τη μουσική, να βάζει ξυπνητήρια και υπενθυμίσεις, ακόμα και πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα, κι όλα αυτά με την επιλογή να έχεις τον 70χρονο Jackson να βρίζει κατά τη διάρκεια.

Ένα σύντομο βίντεο προώθησης που μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει τον ηθοποιό να δίνει τα φωνητικά για το project, συμπεριλαμβανομένης και μιας απολαυστικής απάντησης ("I’m not reminding you of s—t”).

Λόγω της νέας τεχνολογίας, δεν θα υπάρχουν χιλιάδες ηχογραφημένες ατάκες ή φράσεις. Αντ΄αυτού, το νέο AI θα μπορεί να μιμείται τη φωνή του Jackson. Η Amazon θα προσφέρει το voice pack του ηθοποιού στην τιμή των $0.99 για οποιονδήποτε το αποκτήσει αυτήν τη χρονιά

Η Amazon επίσης υπόσχεται πως θα υπάρξουν κι άλλες φωνές διασημοτήτων τον επόμενο χρόνο σε περίπτωση που δεν σας δελεάζει η ιδέα να σας λέει ο Sam Jackson τον καιρό μέσα από το ακουστικό της Alexa.

Άλλες ανανεώσεις που ανακοίνωσε η Amazon περιλαμβάνουν μια πολύγλωσση λειτουργία που μπορούν να εντοπίζουν πολλαπλές διαφορετικές γλώσσες σε δίγλωσσα σπιτικά. Υπάρχει επίσης μια νέα "Frustration Detection" λειτουργία (ελεύθερη μετάφραση: ανίχνευση σύγχυσης) που θα κάνει την Alexa να απολογείται αν διακρίνει στον χρήστη κάποια σύγχυση λόγω των πολλών λάθος αιτημάτων.

Όσο για την πασίγνωστη φωνή που προστέθηκε, ακόμα δεν γνωρίζουμε για το αν αυτό το voice pack θα περιλαμβάνει και διάσημες ατάκες του ηθοποιού από τη φιλμογραφία του.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΝέα συμφωνία υπογράφει η Phoebe Waller-Bridge με το AmazonTo Amazon Prime φέρνει δωρεάν περιεχόμενο για παιχνίδια φορητών συσκευώνΑπεβίωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα