MasterChef 11-4: Σοκ για τους Μπορντό – Αποχώρησε από το στούντιο η Χριστίνα (vid)

MasterChef 11-4: Το MasterChef συνεχίζεται στο κανάλι του Star με αμείωτο ρυθμό, σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμη πιο συναρπαστικές.

Από τα προηγούμενα κιόλας επεισόδια είχε φανεί  πως οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα στους παίκτες, με το MasterChef να παίρνει διαστάσεις ενός σωστού ριάλιτι!

MasterChef 11-4: Σοκ για τους Μπορντό – Αποχώρησε από το στούντιο η Χριστίνα

Σύμφωνα με

όσα αποκαλύπτει το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 21:00, οι δύο ομάδες θα ακούσουν τα μαντάτα από την τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί μέσα από το MasterChef spoiler του Sportime, η γκρι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τη νίκη, με τους μπορντό να γνωρίζουν καταποντισμό.

Όλα τα παραπάνω αλλά και η σκληρή κριτική που θα δεχθεί από τους υπόλοιπους παίκτες, φαίνεται πως θα κάνουν την αρχηγό της μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή να λυγίσει.

Πιο συγκεκριμένα, θα την δούμε να αποχωρεί από το στούντιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Γιάννης Κούρτογλου συνεχίζει να βρίσκεται απέναντι της, μη δεχόμενος όπως φαίνεται το γεγονός της καθαίρεσης του από την αρχηγία των μπορντό.

Η ήττα θα φέρει ένταση ανάμεσα στους παίκτες αλλά και μια καθηλωτική ψηφοφορία..

MasterChef 11-4 – Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα