MasterChef 14-5: Επέστρεψε η Χριστίνα – Σκούρα τα πράγματα για Γκρι και Άνχελ (vids)

MasterChef 14-5: Το MasterChef  συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και έχει καταφέρει να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef 14-5: Επέστρεψε η Χριστίνα – Σκούρα τα πράγματα για Γκρι
και Άνχελ

Όσο προχωρά ο διαγωνισμός θα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με το επεισόδιο της Δευτέρας 13 Μαΐου να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, εκεί όπου είχαμε την επιστροφή ενός από τα φαβορί. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε και πάλι στην κουζίνα του MasterChef.

Η Κύπρια παίκτρια άφησε οριστικά πίσω της το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και βρίσκεται πλέον και πάλι πίσω με εξασφαλισμένη μια θέση στην 9αδα του διαγωνισμού.

Από εκεί και πέρα, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους εναπομείναντες παίκτες πως η εβδομάδα που ξεκίνησε από χθες, θα είναι θεματική και θα έχει οικολογικό πρόσημο.

Κάπως έτσι, μπορντό και γκρι μπριγάδα οδηγήθηκαν στο Mystery Box, εκεί όπου οι πρώτοι αποδείχθηκαν πιο δημιουργικοί και επικράτησαν, στέλνοντας τους αντιπάλους τους σε ψηφοφορία.

Φυσικά, ενδιαφέρον είχε και το ποιος ήταν ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια και αυτός που κέρδισε τα 1000 ευρώ. Μάχη για το χρηματικό ποσό έδωσαν οι Χρήστος, Λευτέρης και Ηλίας, με τον τελευταίο να το κατακτά.

Τέλος, το επεισόδιο έκλεισε και με την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας, εκεί όπου ήταν σκούρα τα πράγματα για τους γκρι αλλά κυρίως για τον Άνχελ ο οποίος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα