MasterChef trailer 6/3: Πρώτη αναμέτρηση για τις νέες μπριγάδες με εντάσεις – «Θα βγω εκτός ορίων» (vid)

11:50 6/3/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef trailer 6/3: Η πρώτη αναμέτρηση για τις δύο νέες μπριγάδες του MasterChef λαμβάνει χώρα σήμερα και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για τη νέα δυναμική που δημιουργείται.

Οι εντάσεις δε θα λείψουν για ακόμη μία φορά με τον Γιάννη να πρωταγωνιστεί στο μαγειρικό παιχνίδι του Star το οποίο σαρώνει φέτος την τηλεθέαση.

MasterChef trailer 6/3: Έτσι εξελίσσεται η πρώτη αναμέτρηση

Όπως παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα,

η νέα ανατροπή έγινε στο ριάλιτι και οι παίκτες χωρίστηκαν εκ νέου σε νέες μπριγάδες. Ο Γιάννης αναδείχθηκε αρχηγός της μπορντό ομάδας με τα πλεονεκτήματα από τη νίκη του στο Mystery Box να τον πηγαίνουν αυτόματα στους 12 τελευταίους παίκτες.

Ο Γιάννης πρωταγωνιστεί και στο trailer της Τετάρτης καθώς τον βλέπουμε να τα βάζει με τους συμπαίκτες του σχολιάζοντας αρνητικά τις επιδόσεις του. Συγκεκριμένα όμως φαίνεται πως έχει κόντρα με τον έτερο Γιάννη της ομάδας του αναφέροντας του πως επιμένει για κάτι και αυτό θα τον βγάλει εκτός ορίων.

Την ίδια ώρα, η φιλοσοφία στην γκρι ομάδα μοιάζει τελείως διαφορετική καθώς βλέπουμε… σαμπάνιες να ανοίγουν στην κουζίνα!

Η πρώτη αναμέτρηση των νέων γκρι και μπορντό γίνεται μπροστά σε έναν διακεκριμένο καλεσμένο, τον Αλέν Παροντί, του οποίου τα πιάτα καλούνται να αντιγράψουν. Οι παίκτες καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Δείτε το trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα