Motocross : Πρόγραμμα FIM MXGP 2024

Πρόγραμμα FIM MXGP 2024: Με συνολικά 21 εκδηλώσεις προγραμματισμένες για το 2024, η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM 2024 θα κορυφωθεί με το διάσημο Monster Energy FIM Motocross of Nations στο Matterley Basin, Ηνωμένο Βασίλειο, από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Αυτό είναι ένα δελτίο

τύπου από το Infront / FIM MXGP…

Μονακό (12 Οκτωβρίου 2023) – Η Infront Moto Racing είναι ενθουσιασμένη που αποκαλύπτει το προσωρινό Ημερολόγιο Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM 2024, που περιλαμβάνει μια σειρά από συναρπαστικές τοποθεσίες.

Μαζί με το Ημερολόγιο Πρωταθλημάτων MXGP και MX2 κυκλοφορούν επίσης οι κατηγορίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross Γυναικών FIM και του Πρωταθλήματος FIM Europe EMX.

Με συνολικά 21 εκδηλώσεις προγραμματισμένες για το 2024, η σεζόν θα κορυφωθεί με το διάσημο Monster Energy FIM Motocross of Nations στο Matterley Basin, Ηνωμένο Βασίλειο, από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross της FIM θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου με το MXGP της Παταγονίας Αργεντινής στη γραφική Villa la Angostura, ακολουθούμενο από το MXGP της Ευρώπης σε μια τοποθεσία που θα επιβεβαιωθεί σύντομα στις 24 Μαρτίου.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΗ νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Πρόγραμμα FIM MXGP 2024: Συναρπαστικές διαδοχικές διοργανώσεις Grand Prix έχουν προγραμματιστεί για τη Σαρδηνία και το Τρεντίνο, οδηγώντας σε ένα συναρπαστικό τρίποντο στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Γαλλία που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Saint Jean d’Angely. Στις αρχές Ιουνίου θα γίνει μάρτυρας ενός ακόμη τριπλού αγώνα, με το Liqui Moly MXGP της Γερμανίας, της Λετονίας και μια τοποθεσία Grand Prix που θα επιβεβαιωθεί, ολοκληρώνοντας το πρώτο μισό της σεζόν.

Συνεχίζοντας την παράδοση από την προηγούμενη χρονιά, το paddock MXGP θα ταξιδέψει στην Ασία στα τέλη Ιουνίου για μια συναρπαστική διπλή κεφαλιά σε Sumbawa-Ινδονησία και Lombok- Ινδονησία.

Στη συνέχεια, το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στην Ευρώπη, με εκδηλώσεις στην Τσεχία, τη Φλάνδρα (Βέλγιο), τη Σουηδία, την Ολλανδία και την Ελβετία. Το δημοφιλές MXGP του Turkiye στο Afyonkarahisar θα ακολουθήσει μια εκδήλωση στις αρχές Σεπτεμβρίου που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, μέχρι τον μεγάλο τελικό της σεζόν MXGP 2024 στο MXGP της Ιταλίας, που φιλοξενείται σε έναν χώρο που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Πρόγραμμα FIM MXGP 2024: Η δέσμευση της Infront Moto Racing να παρουσιάσει τις αγαπημένες πίστες μοτοκρός παραμένει ακλόνητη στην αφοσιωμένη βάση οπαδών του αθλήματος. Η Infront Moto Racing εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στη FIM, τη FIM-Europe, τους διοργανωτές εκδηλώσεων, τις εθνικές ομοσπονδίες, τις ομάδες, τους συνεργάτες και όλους τους ενδιαφερόμενους για τις συλλογικές προσπάθειές τους στη συναρμολόγηση του ημερολογίου MXGP 2024, το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει 20 συναρπαστικούς γύρους του 2024 FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross.

Πρόγραμμα FIM MXGP 2024:

3/10 (Rnd 1) Παταγονία, Αργεντινή

3/24 (Rnd 2) TBA

4/7 (Rnd 3) Riola Sardo, Σαρδηνία

4/14 (Rnd 4) Pietramurata, Ιταλία

5/5 (Rnd 5) Agueda, Πορτογαλία

5/12 (Rnd 6) Arroyomolinos, Ισπανία

5/19 (Rnd 7) St Jean d’Angely, Γαλλία

6/2 (Rnd 8) Teutschenthal, Γερμανία

6/9 (Rnd 9) Kegums, Λετονία

6/16 (Rnd 10) TBA

6/30 (Rnd 11) Sumbawa, Ινδονησία

7/7 (Rnd 12) Lombok, Ινδονησία

21/7 (Rnd 13) Loket, Τσεχία

7/28 (Rnd 14) Lommel-Flanders, Βέλγιο

8/11 (Rnd 15) Uddevalla, Σουηδία

18/8 (Rnd 16) Arnhem, Ολλανδία

8/25 (Rnd 17) Frauenfeld, Ελβετία

9/8 (Rnd 18) Afyonkarahisar, Τουρκία

9/15 (Rnd 19) TBA

29/9 (Rnd 20) TBA, Ιταλία

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Γνωρίζουμε τον μπόμπιρα Zayn Sofuoglu, τον πιο μικρό influencer που ότι κινείτε, οδηγείτεAMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμε15+1 πιο hot influencers αθλημάτων στον κόσμο με την F1, το MotoGP και το WRC να βρίσκονται στην 15αδαΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα