Nτροπή δεν ήταν οι καθυστερήσεις στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, αλλά το να λες οτι με Τερίμ πας για πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Όταν ο Φατίχ Τερίμ ήταν αλλού ένα ολόκληρο ημίχρονο, δεν κάνει να ασχολείται με 1-2 λεπτά έξτρα χρόνου. Δεν το σώνει!

Η διαιτησία στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική. Ίσως και η καλύτερη από ξένο διαιτητή στην Ελλάδα. Ο τραγικός Φατίχ Τερίμ ψάχνει δικαιολογίες σε ένα ματς που ο ίδιος έχασε!

Ακους τις δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

και ψάχνεις Ω.Ρ.Λ. Αφού επιβεβαιώνεις οτι καλά άκουσες, αναρωτιέσαι αν ο Τούρκος έβλεπε το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Επίθεση στον Δανό διαιτητή που πραγματικά ήταν άψογος. Ίσως η καλύτερη διαιτησία από ξένο ρέφερι φέτος σε Super League και Κύπελλο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε «ντροπή» τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και τον Δανό ρέφερι τον χειρότερο της χώρας του, ζητώντας τέτοιους να μην μας τους στέλνουν καθόλου!

Ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στις καθυστερήσεις που έδειξε ο ρέφερι. Που έδειξε τέσσερα και έπαιξε κοντά έξι. Αλήθεια; Αυτός που ήταν στα πρώτα 48 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου; Που ήταν τις τελευταίες 20 ημέρες που έπρεπε να προετοιμάσει τον Παναθηναϊκό για το σημερινό ντέρμπι;

Αν αυτό ήταν το καλύτερο του, να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με κάτι σαν ρόμβο, χωρίς εξτρέμ, να εκθέσει και τους δύο του μπακ και να κρατήσει για 90 φεύγα λεπτά τον «αδιάφορο» Μπακασέτα στο χορτάρι μήπως και, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μαντσίνι, τότε ντροπή είναι να λες οτι με Τερίμ πας για πρωτάθλημα. Υποτιμάς τη νοημοσύνη τόσο των φίλων του Παναθηναϊκού, όσο και των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου.

Από Μάρτη, καλοκαίρι ο «χημικός» Τούρκος και τα πειράματα του, αφού αυτό που κάνει στο πρώτο ημίχρονο, σε φιλικό προετοιμασίας μόνο και αυτό στο ξεκίνημα της. «Έφαγε» δύο και γλίτωσε και άλλα δύο, λόγω του Ντρακόφσκι.

Ο Τερίμ που έχει παίξει κόντρα σε… κανονικό ΠΑΟΚ τρεις φορές – το πρώτο ματς κυπέλλου στη Τούμπα με τον Λουτσέσκου να κάνει ροτέισον επτά ποδοσφαιριστών δεν μετράει – και δεν τον κέρδισε καμία!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα