O Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και η πανέμορφη WAG τα χάνει στo γιουχάρισμα

F1 Ο Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε: Το πανέμορφο WAG του Max Verstappen εντοπίστηκε να δείχνει άθλια καθώς ο πρωταθλητής της F1 αποδοκιμάζεται στο Όστιν

Οι Μεξικανοί οπαδοί στο Grand Prix των ΗΠΑ στο Τέξας εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Sergio Perez αποδοκιμάζοντας τον συμπαίκτη του στη Red Bull, Max

Verstappen, αφού ο Ολλανδός σφράγισε την 50η νίκη του στον αγώνα.

Η εκπληκτική φίλη του Μαξ Φερστάπεν εθεάθη να φαίνεται σαστισμένη καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποδοκιμάστηκε στο βάθρο.

Ο Ολλανδός έφτασε στην 15η νίκη του σε 18 αγώνες για τη χρονιά την Κυριακή, ξεπερνώντας τους Λιούις Χάμιλτον και Λάντο Νόρις στο Όστιν του Τέξας. Αλλά ο Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και  έτυχε εχθρικής υποδοχής κατά τη συλλογή του τροπαίου του, παρά το γεγονός ότι έφτασε τις εντυπωσιακές 50 νίκες σε αγώνες στη F1.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDMotoGP Αυστραλία: Johann Zarco «Άρχισα να χάνω την ελπίδα μου»H COTA δεν είναι για F1 αλλά για WRC παραπονιούνται οι οδηγοίΗ κατάταξη MotoGP 2023 μετά το Grand Prix Αυστραλίας

F1: Αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι μια μεγάλη μερίδα των παρευρισκομένων ήταν υποστηρικτές του συμπαίκτη του Verstappen μεξικανό Red Bull Sergio Perez . Και η κοπέλα του Kelly Piquet – κόρη του θρύλου της F1 Nelson – έμεινε εμφανώς ανεπηρέαστη.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη στιγμή που ο Verstappen κρατούσε περήφανα το τρόπαιό του μπροστά στο πλήθος των Τεξανών. Αλλά ο ήχος των γιουχαρίσματων και των κοροϊδίων χτύπησε γύρω από τον χώρο της παρουσίασης, με φωνές «Checo» να ακούγονται επίσης προς υποστήριξη του Perez.

Ο Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε από κάποιους Αμερικανούς οπαδούς καθώς στεκόταν στο βάθρο στο Γκραν Πρι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Ολλανδός εξασφάλισε τη νίκη στο Τέξας, αφού κατάφερε να επιστρέψει στο μπροστινό μέρος της ομάδας από την έκτη θέση.

Με αυτόν τον τρόπο, έστειλε τον Lando Norris στην τρίτη θέση και υπέβαλε τον αντίπαλό του Lewis Hamilton στη δεύτερη.

Ο Verstappen πάλεψε σκληρά με το αστέρι της Mercedes για μεγάλο μέρος του αγώνα, αλλά βγήκε στην κορυφή, κάτι που κάνει τακτικά τα τελευταία χρόνια.

Στην πραγματικότητα, ήταν η 50η νίκη του αστέρα της Red Bull στη Formula 1, γεγονός που την έκανε ορόσημο για τον 26χρονο και τον πιο κοντινό και αγαπημένο του, που έγινε ο δεύτερος ταχύτερος στο ορόσημο μετά τον Michael Schumacher.

Καθώς του απονεμήθηκε το τρόπαιο των νικητών του, ακούγονταν δυνατές αποδοκιμασίες από κάποιους παρευρισκόμενους υποστηρικτές και ακούγονταν στον ήχο του εθνικού ύμνου της Ολλανδίας.

Στη συνέχεια, το βίντεο μετατράπηκε για να δείξει την Πικέ να καταγράφει το ορόσημο του Βερστάπεν στο τηλέφωνό της προτού αντιληφθεί το γιουχάρισμα. Το χαμόγελό της εξαφανίστηκε γρήγορα, αντικαταστάθηκε από ένα βλέμμα σύγχυσης καθώς στράφηκε προς το άτομο που ήταν δίπλα της.

Ο Verstappen ρωτήθηκε αργότερα για το γιουχάρισμα, αλλά επέμεινε ότι δεν τον ενόχλησε. «Όχι, όχι», είπε. «Στο τέλος, εγώ είμαι αυτός που παίρνει τα ασημικά στο σπίτι, οπότε όλα καλά!»

Ο σύντομα τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον μαχόμενο Perez αυτή τη σεζόν. Οι συμπαίκτες συγκρούστηκαν μετά από ένα περιστατικό στο Grand Prix του Μονακό το 2022, προτού οι εντάσεις αυξηθούν ξανά στη Σαουδική Αραβία φέτος.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Top Story F1 : Τιμωρία σε Χάμιλτον Λεκλέρκ και αποκλεισμό από το GP της ΑμερικήςCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςF1: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μετά το Αμερικάνικο Grand Prix21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα