Super League: Αν είναι έτσι τα στημένα, «πιάστε» και τα σημαιάκια στα κόρνερ!

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός διεκδικούν το πρωτάθλημα στη Super League και ποιος θα το πάρει εξαρτάται απο τα δικά τους αποτελέσματα. Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Super League

ever! Αν είναι έτσι τα στημένα, μην αφήσετε τίποτα όρθιο!

ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ, 67, Ολυμπιακός 66. Οι δύο τελευταίοι με παιχνίδι λιγότερο! Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League. Tέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα με τις πιθανότητες να είναι στο 25% για έκαστο. Ενδεχομένως το ποσοστό του ΠΑΟΚ να είναι μεγαλύτερο! Βάσει προγράμματος αφού ο δικέφαλος του βορρά έχει και τους τρεις διεκδικητές στην έδρα του. Θα παίξει στη Τούμπα και με ΑΕΚ και με Παναθηναϊκό και με Ολυμπιακό. Με ξένους διαιτητές όπως έχουν συμφωνήσει.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει ξαναγίνει. Τουλάχιστον δεν είναι πρόσφατο. Και οι τέσσερις διεκδικητές ορίζουν οι ίδιοι την μοίρα τους και δεν εξαρτώνται απο τα αποτελέσματα των άλλων. Οποιος κερδίσει τα παιχνίδια του, πήρε και το πρωτάθλημα!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα έβαλε και πάλι με τη διαιτησία αν και η ομάδα του δεν αδικήθηκε, δηλώνοντας ανοιχτά οτι ο διαιτητής του ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ ήρθε για να παίξει υπέρ του Ολυμπιακού και ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για το Άρης – ΑΕΚ!

Αν ειναι να διεκδικούν το πρωτάθλημα τέσσερις ομάδες χωρίς να χρειάζονται συνδυασμούς αποτελεσμάτων τέσσερις στροφές πριν το φινάλε, στήστε και τα σημαιάκια του κόρνερ.

Μόνο μια βελτίωση, επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μόνο κάμερες ανοιχτές και κλειστά μικρόφωνα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα