Survivor 25-4: Πόλεμος για τη Νέα Υόρκη – Ποιος θα αποχωρήσει – Τι έδειξε το trailer

Survivor 25-4: Μεγάλη ημέρα σήμερα στο Survivor καθώς θα έχουμε τόσο τη μονομαχία και την αποχώρηση της εβδομάδας όσο και ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα για φέτος: ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις των Τζέιμς, Αλέξη και Γκέντσογλου.

Οι κόντρες μάλιστα δε λείπουν καθώς στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε τον Περπατάρη να αποκαλεί «βλάκα» τον Σταμάτη και την ένταση να ανεβαίνει μεταξύ τους.

Οι δύο παίκτες θα κινηθούν στον ίδιο τόνο και σήμερα.

Ο Σταμάτης κατηγορεί όχι μόνο τον Γιάννη αλλά και τους υπόλοιπους ότι κάνουν κάτι πολύ άσχημο απέναντί του. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Περπατάρης αποκάλεσε «γλίτσα» τον Σταμάτη και πως θέλει να ασχολούνται οι άλλοι μαζί του για να κερδίζει χρόνο.

Survivor 25-4: Χαμός για το ονειρικό έπαθλο της Νέας Υόρκης

Μεγάλη ημέρα όμως σήμερα καθώς η ώρα για ένα από τα κορυφαία έπαθλα του ριάλιτι έφτασε. Ο Ατζούν στέλνει μία ομάδα στη Νέα Υόρκη και στον στίβο μάχης θα δούμε έναν πραγματικό «πόλεμο» μεταξύ των δύο ομάδων.

Το θέλουν πολύ τόσο οι μέν όσο και οι δεν. Ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει; Στο Sportime έχουμε δώσει ήδη την εκτίμησή μας για τον νικητή και σύντομα θα έχουμε και το οριστικό spoiler. Για να δούμε…

Λίγο μετά τον αγώνα του επάθλου ένας παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά. Η μονομαχία έχει θεωρητικά ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση καθώς η Δώρα Νικολή καλείται να αντιμετωπίσει 3 άντρες την ώρα που ταλαιπωρείται και από τραυματισμό στον αυχένα.

Εσείς μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει. Είναι μεγάλη μαχήτρια η Δώρα και θα το παλέψει ως τέλους. Θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να διώξει έναν εκ των Γιάννη, Χριστόφορο, Θοδωρή; Εμείς πιστεύουμε ότι πράγματι η αποχώρηση θα είναι αντρική. Μείνετε συντονισμένοι για το οριστικό spoiler εντός της ημέρας…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα