Survivor spoiler 31/1 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός φεύγει!

Survivor spoiler 31/1 αποχώρηση: Κυκλοφόρησε, διαδίδεται και ισχύει. Κλειδωμένο survivor spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα. Οι Μαχητές χάνουν έναν παίκτη στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δύο ήταν τα φαβορί προς αποχώρησης είναι η αλήθεια. Ο Ρομπ Τζέημς και ο Σωτήρης Λαμάι. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα παιζόταν η παραμονή ή αποχώρηση, όπως θέλετε πείτε το… Θα ήταν τεράστια έκπληξη κάτι άλλο.

Διότι,

Σταμάτης και Αλέξης Παππάς ήταν πιο δυνατοί αγωνιστικά. Εξάλλου, ένας από αυτούς τους δύο θα είχε και την επιλογή στον τελικό στόχο. Όσο να ναι, είναι ένα πλεονέκτημα.

Στο Sportime είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε και ψηφοφορία. Με αρνητικό τρόπο. Μπορείτε ακόμα να ψηφίσετε ΕΔΩ τον παίκτη που θέλετε να αποχωρήσει. Έτσι, για να δούμε την τάση και το τι θέλει ο κόσμος.

Survivor spoiler 31/1 αποχώρηση: Αποχωρεί ο…

Τέσσερις άνδρες ήταν υποψήφιοι. Ένας από αυτούς θα φύγει από το παιχνίδι. Το αρχικό προγνωστικό δεν έπεσε έξω. Όντως ένας από τους Ρομπ Τζέημς και Σωτήρης Λαμάι είναι ο παίκτης που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι. Η αποχώρησή του θα είναι δε, τρόπον τινά, οικειοθελής. Θα το καταλάβετε. Το δεδομένο είναι ένα. Μετά από δύο εβδομάδες, ο Λαμάι φεύγει.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

‘Ετσι αποχωρεί ο Σωτήρης Λαμάι

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα