Survivor spoiler αποχώρηση 25/2: Ο 1ος υποψήφιος και το κόκκινο πρόβλημα! (UPDATE)

Survivor spoiler αποχώρηση 25/2: Τα Survivor spoiler έρχονται με το σταγονόμετρο. Θα συνηθίσουμε όμως και θα πάμε παρακάτω. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών ακόμα και σε αυτό. Στην ουσία όμως. Ποιο είναι το πρόβλημα με τους κόκκινους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Είπαμε, δεν έχουμε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Τα κοιτάμε στο Live

και το βλέπουμε για όποια εξέλιξη. Τα κουκιά είναι μετρημένα όμως. Έχουμε κάποια δεδομένα που μας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή. Έστω και σε επίπεδο μαντεψιάς, για το ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι έχουν ένα πρόβλημα. Δεν έχουν τέσσερις γυναίκες να βγάλουν στον τάκο. Η Ασημίνα είναι εκτός με κάταγμα στο χέρι, άρα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Μένουν Αμανατίδου, Δαλάκα και Αντωνά. Δύσκολο να πάνε σε επιλογή γυναίκας.

Ας μην ξεχνάμε πως οι νέοι παίκτες έχουν ασυλία την 1η εβδομάδα. Με άλλα λόγια, οι νέοι είναι ασφαλείς. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν το πρόβλημα οι Διάσημοι στην ψηφοφορία.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/2: Το φαβορί για τον τάκο…

Οι Διάσημοι είναι το πιθανότερο να πάνε να βγάλουν παίκτη προς αποχώρηση. Αν συμβεί αυτό, μοιάζει πιθανό σενάριο να πάνε στο ανδρικό κομμάτι για τους λόγους που προαναφέραμε.

Αν και οι άνδρες έχουν επίσης πρόβλημα. Διότι, τρεις επιλογές έχουν οι μεν, τρεις οι δε… Βέβαια, το ανδρικό πρόβλημα είναι μικρότερο.

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος μοιάζει φαβορί. Παρότι, ανεβαίνει κάπως αγωνιστικά. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τον Αλέξη Παππά. Χλωμό βέβαια να τον προτιμήσουν σε σχέση με τον Θοδωρή… Να πάνε σε γυναίκα και να ψηφίσουν την Έλενα; Δύσκολο.

Ουδείς από τους συνήθεις ύποπτους δεν ξεχώρισε στο στίβο μάχης. Οι Διάσημοι έχασαν και ο Θοδωρής είναι πια ισχυρό φαβορί να βρεθεί στον τάκο!

Δεν θα είναι ο Παππάς. Αν τελικά πάνε σε γυναίκα οι Κόκκινοι, στον τάκο θα είναι η Έλενα Αμανατίδου…

Τι θα ίσχυε αν έχαναν οι Μαχητές. Το κρατάμε για τα επόμενα… 

Από την άλλη μεριά, αν οι Μαχητές πάνε να ψηφίσουν (δύσκολο) η Μαριλίνα μοιάζει γερό φαβορί. Διότι, η Μαριλίνα αδυνατεί να πάρει νίκες. Έχασε από την Αντωνά, έχασε κι από την Αναστασία (νέα παίκτρια). Με άλλα λόγια, η κοπέλα δεν μπορεί (με φωνή Ατζούν)!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ – ΓΥΝΑΙΚΑ Η 1Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

Οι Διάσημοι πήγαν ξανά σε νέο παίκτη. Διαφορετικό αυτή τη φορά. Διότι, ο Θοδωρής έμεινε ασφαλής. Η Έλενα Αμανατίδου είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση. Δασκαλεμένοι και οι νέοι παίκτες από τους παλιούς στο πως θα κινηθούν!



Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα