Survivor trailer 28/2: «Η Ασημίνα μας κατηγόρησε και για bullying» – «Έχουν έπαρση οι Μπλε» – Βγαίνουν για τα καλά τα… μαχαίρια!

Survivor trailer 28/2: Για τα καλά έχουν ξεφύγει οι κόντρες στο Survivor, όπου απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι πλέον η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Τζέιμς Καφετζής.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στα Survivor highlights, η παίκτρια των Κόκκινων αναφέρει ότι δέχεται bullying από την Μπλε ομάδα και ότι κάποιοι δεν έχουν ανθρωπιά.

Φυσικά σε

μεγάλο βαθμό… φωτογραφίζει τον Τζέιμς, με εκείνον να της απαντά, κάτι που θα δούμε αρκετά και σήμερα, αφού η συζήτηση αυτή συνεχίζεται.

Ο παίκτης των Μπλε μάλιστα, τονίζει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρει ότι πιστεύει ότι ακόμα και η φυγή από το συμβούλιο ήταν σχεδιασμένη από πριν.

Γενικά οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και μένει να δούμε το ποιος τελικά θα… επικρατήσει.

Survivor trailer 28/2: Όλοι θέλουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Μετά από μία γεμάτη εβδομάδα με αγώνες ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες μπαίνουν στη… μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας που ξέρουμε ότι είναι απίστευτα σημαντικό.

Σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, οι παίκτες καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν μία νίκη που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.

Έχουμε δει και στο παρελθόν ότι όποια ομάδα παίρνει το έπαθλο, μπορεί να έχει ένα μεγάλο ψυχολογικό μπουστάρισμα, αφού ακούει ή βλέπει αγαπημένα πρόσωπα και παίρνει ενέργεια.

Σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα με τις εντάσεις που επικρατούν τις τελευταίες μέρες και η μάχη ακόμα πιο σκληρή.

Φυσικά η βραδιά θα τελειώσει και με την αποχώρηση, με το Sportime να σας έχει αποκαλύψει το μεγάλο φαβορί για να πάρει το δρόμο για την Ελλάδα.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα