ΑΕΚ – ΟΦΗ: Το ρεκόρ του Παπαπέτρου που δεν θα «σπάσει» ποτέ και κανείς!

ΑΕΚ – ΟΦΗ με διαιτητή τον Τάσο Παπαπέτρου. Ο διεθνής ρέφερι σφυρίζει την Ένωση μετά από 1.211 μέρες!

Διεθνής διαιτητής στο ματς που ανοίγει το κυρίως «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει το ΑΕΚ – ΟΦΗ (16.00, COSMOTESPORT 1) στην ΟPAP Arena.

O διεθνής Αθηναίος ρέφερι ορίζεται για

όγδοη φορά στο χορτάρι την φετινή αγωνιστική σεζόν, μετά τα έξι προηγούμενα στο πρωτάθλημα και το ένα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Back to back ορισμός μετά την διαιτησία του στο Παναθηναϊκος – Παναιτωλικός, άσχετα αν ο Σπάθας είδε κοκκινη στον Βέρμπιτς, αλλά το Sportime αποκάλυψε οτι για ΚΕΔ και παρατηρητή δεν υπήρχε αποβολή του μέσου του Παναθηναϊκού με τους Αγρινιώτες και επειβεβαιώθηκε με τον διαδοχικό ορισμό.

Αυτό που πρέπει να ψάξει πάρα πολύ κάποιος για να το βρει, είναι όχι το πότε σφύριξε για τελευταία φορά ο Παπαπέτρου, αλλά πότε σφύριξε παιχνίδι της ΑΕΚ. Και χωρίς να έχει βάλει κάποιο κώλυμα. Και χρειάζεται να ξεφυλλίσει αρκετά… ημερολόγια προηγούμενων χρόνων για να δει τον Παπαπέτρου σε αναμέτρηση της Ένωσης. Και συγκεκριμένα πρέπει να φτάσει στο 2020 και τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς όταν ήταν διαιτητής σε ένα Ατρόμητος – ΑΕΚ (1-0) στις αρχές του μήνα (4/10).

Με κομπιουτεράκι αφού αλλιώς δεν βγαίνει, ο Παπαπέτρου σφυρίζει ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια και κοντά τέσσερις μήνες. Μετά από 1.211 μέρες! Ήταν και η μοναδική φορά που έπαιξε την ΑΕΚ στα δύο χρόνια της θητείας του Κλάντεμπεργκ ως αρχιδιαιτητή, ενώ τον ένα χρόνο και κάτι που επικεφαλής της ΚΕΔ ήταν ο Μπένετ, δεν ορίστηκε ποτέ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα