Φατίχ Τερίμ: Ένα μήνα μετά – Αυτοί οι παίκτες ευνοήθηκαν, αυτοί έχασαν έδαφος!

Ο Φατίχ Τερίμ έκλεισε ένα μήνα πλέον στον Παναθηναϊκό. Λογικό κι επόμενο να έχουμε κάποιες αλλαγές στην ιεραρχία των παικτών. Ποιοι έχουν ευνοηθεί και ποιοι έχουν μείνει πίσω για την ώρα;

Νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου, νέα ήθη και έθιμα στην καθημερινότητα στο Κορωπί. Νομοτελειακό είναι αυτό. Πόσω μάλλον όταν κάνουμε λόγο για τις επιλογές στο βασικό σχήμα. Διότι, οι διαφοροποιήσεις εκεί ήταν αναπόφευκτες. Έχοντας πλέον συμπληρώσει έναν μήνα ο Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό μπορούμε

να πούμε με ασφάλεια πως υπάρχουν διαφορές σε πρόσωπα σε σχέση με το… χθες!

Οι περισσότερες από αυτές έχουν σημειωθεί εδώ και καιρό. Ο Βέρμπιτς είναι μια περίπτωση χαρακτηριστική, για παράδειγμα. Δεν είναι η μόνη. Ο Τόνι Βιλένα άρχισε να παίρνει ξανά ρόλο στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που είχε χάσει στις τελευταίες εβδομάδες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι». Αναφέραμε χθες, σχετικό κιόλας με τον Ολλανδό χαφ, τις ανησυχίες που έχει ο Τσέριν πλέον.

Μερικά παραδείγματα είναι ακόμα πιο χτυπητά όμως. Ειδικά σε παίκτες που είχαν πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι τους από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τώρα ήρθαν τα πάνω κάτω.

Οι παροπλισμένοι επί Φατίχ Τερίμ

Ρουμπέν Πέρεθ. Ο «εγκέφαλος», που πρόλαβε να κάνει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον είναι ο αναπληρωματικός του… Κώτσιρα.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που είναι ο αρχηγός πλέον αμφισβητείται ανοιχτά μια και πέραν του τραυματισμού έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία με τις προσθήκες των Ακαϊντίν, Βίτορ Ούγκο.

Παλάσιος. Ο Νο1 εξτρέμ στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς πλέον δεν χωράει ούτε στο δίτερμα για την ώρα.

Πολλές αλλαγές…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα