ΑΕΚ: Πρέπει να το φτιάξει ο Αλμέιδα! Ο Πισάρο έπαιξε 35 λεπτά και έχει ενοχλήσεις

Η ΑΕΚ αφού αποχαιρέτησε την Ευρώπη θα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Πρέπει να το πάει έως το τέλος. Να διεκδικήσει τους τίτλους μέχρι όσο πάει. Ουδείς μπορεί να πει φέτος πως θα κατακτήσει το νταμπλ. Ή ότι είναι φαβορί. Αγωνιστική με την αγωνιστική τα δεδομένα διαμορφώνονται. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός,

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν πως έως το τέλος έχουν τις πιθανότητές τους.

Η Ένωση όμως για να πάει έως και το τέλος θα πρέπει να έχει σε κάθε παιχνίδι ένα μεγάλο μέρος από το ρόστερ της. Θα πρέπει να έχει τους περισσότερους παίκτες έτοιμους.

Ο Αλμέιδα είναι ωραίο αυτό που λέει για τους παίκτες του. Πως ακόμα και 11 να μείνουν θα πολεμήσουν. Είναι τσιτάτο, έχει μείνει ήδη στο μυαλό ακόμα και των οπαδών της ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα το καλύτερο είναι πως το πιστεύει κιόλας.

Το ζήτημα όμως είναι πρακτικό. Η ΑΕΚ θα πάει αύριο Δευτέρα (18/12, 17:00) να παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό έχοντας απίστευτα πολλές απουσίες. Τόσοι και τόσοι παίκτες θα μείνουν στην Αθήνα.

Ο Πινέδα για τον οποίο έγινε τόσος ντόρος πριν τον αγώνα με τον Άγιαξ, δεν τα κατάφερε είναι εκτός. Αραούχο, Πόνσε τα ίδια, ο Στάνκοβιτς στα πιτς. Οι 3 τους θα παίξουν από το 2024. Το πότε άγνωστο και για τον Αραούχο και για τους άλλους.

ΑΕΚ: Να το φτιάξει ο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ όμως έχει και άλλες απουσίες. Ο Άμραμπατ ξεκίνησε βασικός με τον Άγιαξ, έπαιξε 61 λεπτά και έχει ενοχλήσεις. Ο Κάλενς είχε τραυματιστεί πριν τη διακοπή για την αποχή τη διαιτητών. Λεγόταν και έβαινε προς τα έξω πως θα προλάβει να είναι στην αποστολή για το Αγρίνιο. Στην Ευρώπη δεν είχε δηλωθεί. Μάταια. Εκτός και ο Κάλενς. Η ΑΕΚ πάει με στόπερ τους Βίντα, Μουκουντί που ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα στην Ολλανδία (μπορεί να έκαναν και το χειρότερο τους ματς ως δίδυμο) συν τον Μήτογλου, που μπορεί να παίξει κιόλας.

Το φοβερό είναι με τον Πισάρο. Με τον Άγιαξ έπαιξε 35 λεπτά. Μπήκε στο 61’ συν τα 6 λεπτά καθυστερήσεων. Εκτός και αυτός με ενοχλήσεις. Δηλαδή έχει αρχίσει να γίνεται εντυπωσιακά εκνευριστικό όλο αυτό.

Ο Αλμέιδα θα πρέπει να το δει. Δε γίνεται οι παίκτες του να πέφτουν έτσι κάτω. Στο τέλος τέλος θα μείνει όντως με 11. Να δει τι φταίει. Η προπόνηση; Η αποκατάσταση; Οι ρυθμοί; Κάτι φταίει πάντως.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα