Αυτοί είναι οι σίγουροι του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Το ΠΑΟΚΑΕΚ αποτελεί έναν δυνατό γρίφο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που φαίνεται να έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική 11αδα του ντέρμπι των δικεφάλων.

Οι ασπρόμαυροι μέσα από την αναμέτρηση της Τούμπας (19:30) θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και να μπούνε ξανά σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Οι βαθμολογικές απώλειες σε Πειραιά

και Λαμία άφησαν πίσω τον ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του, τόσο μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις όσο και από ένα δείπνο συσπείρωσης το οποίο τους παρέθεσε.

Αυτοί είναι οι σίγουροι του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚΑΕΚ – Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Με δεδομένη και την επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον οποίο ποντάρει πολλά, ο Λουτσέσκου έχει πάρει τις αποφάσεις του σε μεγάλο βαθμό αναφορικά με το αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τρία φαίνεται πως είναι τα μεγάλα ερωτηματικά και αφορούν το δεξί άκρο της άμυνας, τη μεσαία γραμμή και ειδικότερα τον παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ αλλά και το ποιος θα αγωνιστεί ως βασικός στη θέση του επιτελικού μέσου.

Σε αυτά τα τρία μέτωπα, οι θέσεις παίζονται ανάμεσα σε Αντελίνο Βιεϊρίνια – Γιόνι Ότο, Στέφαν Σβαμπ – Μαγκομέντ Οζντόεφ αλλά και τους Γιάννη Κωνσταντέλια – Τόμας Μουργκ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους σίγουρους του ΠΑΟΚΑΕΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια μεγάλη έκπληξη, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ και τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα Ράχμαν στην αμυντική γραμμή.

Ακόμη, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον Τόμας μοιάζουν επίσης έτοιμοι να λάβουν φανέλα βασικού κόντρα στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Tέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την «Ένωση».

Θυμηθείτε όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον 1ο γύρο των play off:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα