Άρης: Mε Μορόν και επτά αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με εκτεταμένο, όπως αναμενόταν, ροτέισον στην 11άδα του ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης».

Ήταν δεδομένο οτι ο Άρης θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του κόντρα στον Ολυμπιακό (19.30, Novasports

Prime). Την μοναδική ομάδα του BIG 4 που φέτος ο Άρης δεν έχει κόψει βαθμούς!

Eπτά στο σύνολο τους, κάποιες αναγκαστικές όπως του τιμωρημένου Βερστράτε, με τον Ζουλ να τον αντικαθιστά στη μεσαία γραμμή την οποία συμπληρώνουν οι Νταρίντα και Φετφατζίδης που επανέρχεται στο αρχικό σχήμα αντί του Μανού Γκαρθία.

Ο Οντουμπάτζο ξεκουράστηκε και επιστρέφει δριμύτερος στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Φατόρε. Αλλαγή και στα στόπερ, με τον Φαμπιάνο να ξεκινάει βασικός αντί του Ρόουζ δίπλα στον Μπράμπετς. Αριστερά παραμένει ο Μοντόγια, αποντος και του τραυματία Φεράρι. Έκπληξη και στα δοκάρια με τον Χουτεσιώτη να μένει στον πάγκο παρά την εξαιρετική του εμφάνιση με την ΑΕΚ και τον Κουέστα να παίρνει ξανά τα γάντια του βασικού.

Ο Σουλεϊμάνοφ είναι στην αποστολή και στην 11άδα ένα ακόμα νέο πρόσωπο, μαζί με τον Σαβέιρο που παίρνει τη θέση του Παναγίδη. Κορυφή ο Μορόν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο ένας από τους τέσσερις συνολικά (Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα) που διατηρούν τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Ζουλ, Νταρίντα, Φετφατζίδης, Σαβέιρο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Ζαμόρα, Παναγίδης, Φατόρε.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα