Άρης: Αφήνει τρεις εκτός 11άδας μετά το «κάζο» στη Τρίπολη ο Μάντζιος! Έκπληξη ο ένας!

13:55 7/1/2024 - Πηγή: Sportime

Άρης: Προχωράει σε αλλαγές στην 11άδα ο Μάντζιος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τρεις εκτός σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στην Τρίπολη!

Η ήττα από τον Αστέρα προφανώς και προκάλεσε διάφορα εντός του οργανισμού Άρη. Ο Καρυπίδης μίλησε με τους αρχηγούς και στη συνέχεια έγινε κουβέντα και μέσα στα αποδυτήρια, με τον Κουέστα να μεταφέρει στους υπόλοιπους τα όσα του είπε ο Καρυπίδης.

Ξεκάθαρο το μήνυμα της διοίκησης οτι οι ποδοσφαιριστές είναι υπεύθυνοι, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του τεχνικού τιμ

και εκείνοι πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση. Μπορεί ο Άρης να έχει παράπονα από την διαιτησία στο ματς με τους Αρκάδες και συγκεκριμένα για τη φάση του τρίτου γκολ των γηπεδούχων, στην οποια σύμφωνα με τους κιτρινόμαυρους υπάρχει επιθετικό φάουλ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και δικαιολογία για την εικόνα που είχε ο Άρης μετά το 0-2.

Ο Μάντζιος που επίσης έγινε αποδέκτης παραπόνων από τον Καρυπίδη έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (19.30, Νοvasports Prime) και καλείται και αυτός όπως και οι ποδοσφαιριστές του να γυρίσουν το κλίμα.

Ο Έλληνας τεχνικός μέχρι την παραμονή του ντέρμπι, έδειξε οτι έχει αποφασίσει για την 11άδα της αναμέτρησης. Η οποία θα έχει αλλαγές. Ο Μάντζιος έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τρεις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί στο «Κολοκοτρώνης». Με τον Φεράρι να μην είναι ακόμα ετοιμος για 11άδα, η άμυνα δεν πειράζεται. Κουέστα στο τέρμα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς στόπερ και Οντουμπάτζο – Μοντόγια στα άκρα.

Οι δύο αλλαγές θα είναι στο κέντρο. Ο Νταρίντα επανέρχεται και μαζί με τους Ζουλ και Τζούρασεκ θα συμπληρώσουν την τριάδα. Στον πάγκο οι Πάρδο και Ζαμόρα, αν και ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι και είχε και ασίστ στην Τρίπολη.

Μια αλλαγή και στα «φτερά» της επίθεσης. Ο Παναγίδης μένει επίσης στον πάγκο και προβάδισμα για το αριστερό άκρο έχει ο Σαβέιρο. Σουλεϊμάνοφ και Μορόν οι άλλοι δύο που θα συμπληρώσουν την 11άδα.

Στην αποστολή τόσο οι δύο νεοαποκτηθέντες, Ρόουζ και Φετφατζίδης, αλλά και ο Μανού Γκαρθία μετά από πολύμηνη απουσία. Δεν αποκλείεται, ειδικά ο «Φέτφα» να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Αφήνει, 11άδας, Τρίπολη, Μάντζιος Έκπληξη,aris, afinei, 11adas, tripoli, mantzios ekplixi