Άρης: Ασχολείται ήδη με τις μεταγραφές του Γενάρη – Βρέθηκε ο πρώτος!

Ο Άρης δεν θα μείνει αμέτοχος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο και ήδη υπάρχει ποδοσφαιριστής που αρέσει και το… προχωράει!

Ο Άρης, ευκαιρίας δοθείσης, λόγω της διακοπής της Stoiximan Super League, μοντάρεται τελικά στην Πτολεμαϊδα, προκειμένου να καλύψει κενά που έμειναν από το καλοκαίρι.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι. O Έλληνας τεχνικός έχει μεν περιθώρια για λάθη, αλλά όχι και ο Άρης που ήδη έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

Η διοίκηση και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν παραμένουν αμέτοχοι και σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, εξετάζονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχουν ήδη να ξεχωρίζουν κάποιες, κυρίως στη θέση της επίθεσης, αφού στα μετόπισθεν υπάρχει πληρότητα.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στην κουβέντα έχει επανέλθει όνομα ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια περίπτωση που άρεσε, αρέσει και δεν την εγκατέλειψε ποτέ ο Άρης. Όνομα δεν διαρρέεται και είναι λογικό, αφού είναι πάρα πολύ νωρίς.

Πρόκειται πάντως για περίπτωση δανεισμού με οψιόν αγοράς, με την ομάδα στην οποία ανήκει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά δεν αγωνίζεται σε διοργάνωση της UEFA. Αν και σχετικά νεαρός σε ηλικία, έχει συμμετοχές και στο Champions και στο Europa League, με την προηγούμενη ομάδα του!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η προσπάθεια τουλάχιστον για κάποιες αποδεσμεύσεις. Ήδη αποχώρησε ο… πεζοναύτης Αηδόνης που πότε ήρθε πότε έφυγε χαμπάρι δεν πήραμε, ο Πάβισιτς που έχει τριετές, δεν πείθει ούτε τον Μάντζιο, ενώ υπάρχει και ο Φατόρε, επίσης εισήγηση Παλικούτσα, ο οποίος δεν μπαίνει ούτε αποστολή. Και δεν πρόκειται και να μπει!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα