Άρης: Ο Μάντζιος τιμώρησε τον Μπένετ!

Άρης: Ούτε στον πάγκο στο ματς με τον Βόλο, ο Τζούισον Μπένετ. Εκτός αποστολής τον άφησε ο Μάντζιος!

Μια από τις χειμερινές μεταγραφές που έκανε ο Άρης και ο Τζούισον Μπένετ. Ο νεαρός Κοσταρικανός εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απο την Σάντερλαντ. Ο 20χρονος winger συμπληρώνει ένα μήνα παρουσίας στο «Βικελίδης» με τον Άρη μέσα σε αυτό το διάστημα να έχει παίξει πέντε παιχνίδια. Τέσσερα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό

στο Αγρίνιο.

Ο Μπένετ έχει αγωνιστεί στα δύο εξ αυτών, με ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες» και Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από ένα ημίχρονο και στα δύο. Ο Κοσταρικανός ξεκίνησε και στα δύο βασικός, αλλά αποτέλεσε την πρωτη αλλαγή του Μάντζιου στην ανάπαυλα. Στο τελευταίο της Super League, κόντρα στον Βόλο, ο Μπένετ δεν ήταν ούτε στον πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής. Και ο λόγος ήταν πολύ συκγκεκριμένος.

Ο Μάντζιος είχε τρομερά παράπονα από την εμφάνιση του Μπένετ στο Περιστέρι. Αρκετά εκνευρισμένος με την εικόνα του, τον έκανε αλλαγή και κόντρα στους Θεσσαλούς τον άφησε εκτός 20άδας, προς γνώση και συμόρφωση.

O Mπένετ είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι (21.00, Cosmotesport 1HD) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά ο Μάντζιος έχει πάρει 21 ποδοσφαιριστές. Παναγίδης ή ο Κοσταρικανός οι δύο επικρατέστεροι για να «κοπούν»! Mε τον πρώτο πάντως να αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» παιδιά του Μάντζιου!

Άρης: Ερωτηματικό το κέντρο!

Δεδομένα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα ο Μάνζιος. Ο Μοντόγια επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αντί του Φεράρι. Κουέστα, Μπράμπετς, Ροουζ και Οντουμπάτζο οι υπόλοιποι της άμυνας.

Ξεκάθαρη είναι η κατάσταση και στην επιθετική τριάδα. Ο Μορόν στην κορυφή, ο Σουλεϊμάνοφ δεξιά και ο Ζαμόρα αριστερά αντί του τιμωρημένου Σαβέριο.

Στον άξονα ο Νταρίντα είναι ο μόνος σίγουρος. Αν ο κορυφαίος στο ματς με τον Βόλο, Μανού Γκαρθία μείνει στον πάγκο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δύο νέα πρόσωπα αν δεν ξεκινήσει ο Βέλεθ. Ζουλ και Τζούρασεκ οι επικρατέστεροι για την αρχική 11άδα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα