Άρης: Θα «τελειώσει» και τον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μετά τη ζημιά που έκανε στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό θα «τελειώσει» και τον Παναθηναϊκό;

Ο Άρης αποφάσισε. Εξ αρχής ήταν σίγουρο οτι οι «κιτρινόμαυροι» θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός άφησε

δύο βαθμούς στο «Βικελίδης» την προηγούμενη αγωνιστική των play off της Super League.

Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο (20.30, CosmoteSport 1). Θα είναι το επόμενο «θύμα» της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ, οι πράσινοι σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών «τελειώνουν» οριστικά και μένουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Mε την πλάτη στο τοίχο ο Παναθηναϊκός και με μόλις έναν στόπερ στην αποστολή του (Ούγκο) που δεν παίζει κιόλας, και πάλι χωρίς Μπερνάρ ξανά, με τον Άρη να ταξιδεύει στην Αθήνα με τις λιγότερες δυνατές απουσίες (Βέλεθ).

Aυτή τη φορά ο Μάντζιος θα περιορίσει το ροτέισον στην 11άδα και οι αλλαγές θα είναι σαφώς λιγότερες. Νέο πρόσωπο στην άμυνα θα είναι ο Φεράρι για να πάρει ανάσες ο Μοντόγια. Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς και Φαμπιάνο οι υπόλοιποι. Στον άξονα υποψηφιότητα για new entry στο αρχικό σχήμα θέτει ο Μανού Γκαρθία αντι του Φετφατζίδη με τους Ζουλ και Νταρίντα δίπλα και πίσω του. Ερωτηματικό η κορυφή της επίθεσης αφου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Ανσαριφάρντ αντί του Μορόν. Ο Σουλεϊμάνοφ δεν βγαίνει, ενώ για το αριστερό φτερό της επίθεσης Σαβέιρο και Ζαμόρα είναι στο 50-50.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα